Σήμερα στο Rocking Radio: Μουσικές επιλογές από την Anneke van Giersbergen - Τα καλύτερα τραγούδια του Β.Β. King

Και σε επανάληψη τα τραγούδια που επέλεξε ο Alex K. των Last Drive, λίγο πριν την σημερινή συναυλία στο Gagarin

15/05/2015 @ 15:22
Πλούσιο είναι και σήμερα το πρόγραμμα του Rocking Radio, και ειδικά στην παρούσα περίσταση άμεσα συνδεδεμένο με την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ακούμε τα καλύτερα τραγούδια του Β.Β. King, επιλογές από την αγαπημένη Anneke van Giersbergen και σε επανάληψη τις επιλογές του Alex K. των Last Drive.

Καταρχάς στις 17:00 και για μία ώρα ακούμε τα καλύτερα τραγούδια του Β.Β. King, όπως τα επέλεξε ο Αντώνης Μουστάκας.

Παράλληλα, διαβάζουμε την αναλυτική παρουσίαση των καλύτερων άλμπουμ του θρύλου των blues από τον αρχισυντάκτη του Rocking.gr.

Αφορμή φυσικά η είδηση του θανάτου του Β.Β. King που έχει γεμίσει με θλίψη όλο τον μουσικό κόσμο και έχει ρίξει βαριά σκιά στην επικαιρότητα.

Από τις 18:00 μέχρι τις 19:00 ακούμε τα τραγούδια που επέλεξε ειδικά για τους ακροατές του Rocking Radio η αγαπημένη του Ελληνικού κοινού, Anneke van Giersbergen, η οποία αυτό το διάστημα πραγματοποιεί μίνι περιοδεία στην χώρα μας.

Στις ηλεκτρονικές μας σελίδες μπορείτε ταυτόχρονα να διαβάζετε και τις ανταποκρίσεις από τις συναυλίες που ήδη έδωσε σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, ενώ ακολουθούν δύο ακόμη στην Αθήνα, το Σάββατο (sold out) και την Κυριακή.

Στις 21:00 θα έχουμε την δυνατότητα να ακούσουμε σε επανάληψη τις μουσικές που επέλεξε για εμάς ο Alex K. των Last Drive, λίγο πριν η μπάντα ανεβεί στην σκηνή του Gagarin 205 για την καθιερωμένη ανοιξιάτικη συναυλία της.

Τέλος, στις 22:00, η Ειρήνη Μυστακέλη και ο Ηλίας Μπράβος, μέσα από την εκπομπή "Krevatomourmoures", αφήνουν πίσω την μουσική που ακούσαμε πριν το 2010 και κάνουν επιλογές αποκλειστικά και μόνο από την δεκαετία που διανύουμε.

Όλες τις ώρες της ημέρας, ακούμε Rocking Radio και πατώντας το κουμπάκι «like» δίπλα σε κάθε τραγούδι που παίζει διαμορφώνονται ακριβή charts, ώστε να ανακαλύπτουμε -και συνεπώς να παρουσιάζουμε- αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει το κοινό μας.
  • SHARE
  • TWEET