Secret Illusion: Τίτλος του νέου album και lyric video στη δημοσιότητα

Οι Αθηναίοι power metallers επιστρέφουν με τον δεύτερο δίσκο τους

17/12/2013 @ 12:39
Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του "Illusion", οι Secret Illusion επιστρέφουν με νέο δίσκο.

Η νέα τους δουλειά θα ονομάζεται "Change Of Time" και θα περιέχει οχτώ νέα κομμάτια αλλά και το "Point Of No Return" από το EP του 2012! Σε μια προσπάθεια να μας δελεάσει με μια πρόγευση από το νέο υλικό, η μπάντα δημοσιοποίησε ένα lyric video για το τραγούδι "Perfect Fantasy", στο οποίο παρουσιάζονται δείγματα του εξαιρετικού artwork του Thass Jillion για τον δίσκο!

Η παραγωγή του "Change Of Time" έγινε από τον Nigel Foxxe και τον Φίλιππο Παπακυριακού, η μίξη και το mastering από τον Nigel Foxxe στα The Foxxe's Lair Studios στην Αθήνα, ενώ αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου σε δύο τραγούδια!

Οι Secret Illusion έχουν ήδη γυρίσει και ένα video clip για το τραγούδι "Born Once Again"! «Το νέο υλικό είναι σίγουρα πιο ώριμο! Είναι μια εξαιρετική μίξη ευρωπαικού power metal και συμφωνικής μουσικής, με επικάλυψη από progressive metal στοιχεία!», δηλώνει η μπάντα. Ημερομηνία κυκλοφορίας και επιπλέον λεπτομέρειες για το επερχόμενο άλμπουμ θα ανακοινωθούν σύντομα!

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET