Σε εστιατόριο έλυσαν τις διαφορές τους Sebastian Bach και Jon Bon Jovi

22/08/2012 @ 11:48
Ο frontman των Skid Row, Sebastian Bach, αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον Jon Bon Jovi σε εστιατόριο και έλυσαν τις διαφορές τους.

Οι σχέσεις των δύο rock star ήταν τεταμένες για χρόνια. Ο Sebastian Bach είχε εκνευριστεί επειδή ο Bon Jovi -ο οποίος είχε παίξει σημαντικότατο ρόλο στην πορεία των Skid Row- έπαιρνε ποσοστό του εισοδήματός τους. Αργότερα, βέβαια, συνειδητοποίησε ότι ποτέ δε θα τα είχε καταφέρει χωρίς εκείνον.

Όπως είπε ο Bach στο ArtScenics: «Ο Bon Jovi μάς πήγε στην πρώτη μας περιοδεία και υπογράψαμε κάποια χαρτιά μαζί του. Πήρε ένα μέρος των χρημάτων -και αν τα καταφέρναμε τελικά θα αποζημιωνόταν για αυτή του τη βοήθεια. Η αλήθεια είναι ότι είχα «χαλαστεί» γι' αυτό για αρκετό καιρό. Αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησα ότι δεν θα γινόμασταν μεγάλοι, ή ίσως και να μην υπήρχαμε καν, χωρίς εκείνον.»

Ο Bach έπειτα εξιστόρησε μια ιστορία που έλαβε χώρα πριν λίγα χρόνια: «Είχα πάει σε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο μαζί με τον Axl Rose, η σερβιτόρα με πλησίασε και μου είπε "Μάντεψε ποιος είναι εδώ... Ο Bon Jovi!". Αποφάσισα να τον πλησιάσω για να του πω ένα γεια και αυτός μου είπε: "Θα φερθείς άσχημα ή θα φερθείς καλά; Τι θα κάνεις; Τι θα πεις;" Τελικά καταλήξαμε να έχουμε πιεί δεκαπέντε μπουκάλια κρασί μαζί στο τραπέζι μου. Είναι καλός άνθρωπος. Είμαστε φίλοι πάλι.»
  • SHARE
  • TWEET