Σε διάλειμμα οι Cribs (;)

22/11/2012 @ 11:37
Οι Cribs, όπως άφησαν να εννοηθεί, θα κάνουν ένα μεγάλο διάλειμμα μετά την κυκλοφορία της συλλογής των single τους τον επόμενο χρόνο.

Τον Φεβρουάριο το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το "Payola", γιορτάζοντας έτσι τη δέκατη επέτειο από τη δημιουργία του. Όπως δήλωσαν όμως, δεν είναι σίγουροι για το τι τους περιμένει μετά από αυτό.

Ο Ryan Jarman θέλει να επικεντρωθεί στη νέα του μπάντα, την οποία δημιούργησε πρόσφατα με το πρώην μέλος των Here We Go Magic, Jen Turner. Το νέο αυτό συγκρότημα έχει σχεδόν έτοιμο το ντεμπούτο του και θα κυκλοφορήσει αμέσως μετά το "Payola".

Ερωτηθείς για το μέλλον τον Cribs, απάντησε: «Έχουμε κάποιες προγραμματισμένες συναυλίες που θα είναι ξεχωριστές, και μετά θα αποφασίσουμε για το πώς θα προχωρήσουμε στο μέλλον.»

Ο Gary Jarman αρνήθηκε τις φήμες περί διάλυσης, όμως με τη σειρά του άφησε ανοιχτή την πιθανότητα ενός μεγάλου διαλείμματος. «Πέντε δίσκοι σε δέκα χρόνια, σε κάνει να σκέφτεσαι πού βρίσκεσαι και τι θες να κάνεις στο μέλλον. Δεν έχουμε σταματήσει να γράφουμε τραγούδια, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα τα χρησιμοποιήσουμε άμεσα.»
  • SHARE
  • TWEET