Σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν οι Dropkick Murphys

Αναγκάστηκαν να ακυρώσουν προγραμματισμένη τους συναυλία

17/11/2014 @ 23:23
Σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν οι Dropkick Murphys τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς το λεωφορείο τους παρέσυρε έναν πεζό, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να χάσει την ζωή του.

Η μπάντα κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο Fort Worth του Dallas ώστε να αφήσει εκεί τον Al Barr, ο οποίος θα ταξίδευε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να παρευρεθεί στην κηδεία ενός παιδικού του φίλου.

Κατόπιν οι υπόλοιποι Dropkick Murphys θα συνέχιζαν την πορεία τους για την Tulsa της Oklοhoma, όπου επρόκειτο να δώσουν συναυλία εχθές το βράδυ, χωρίς όμως την παρουσία του βασικού τραγουδιστή τους.

Ο σχεδιασμός που είχε γίνει όμως ανατράπηκε, καθώς το δυστύχημα δεν επέτρεψε στην μπάντα να φτάσει στην Tulsa. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Dropkick Murphys, το μοιραίο συνέβη όταν ένας πεζός βρέθηκε ξαφνικά μπροστά στο λεωφορείο τους, κάτι που σύμφωνα με την τοπική αστυνομία υποδηλώνει αυτοκτονία.

Από εκεί και πέρα, με έναν οδηγό που είχε υποστεί σοκ από την σύγκρουση και με τις ζημιές που είχε υποστεί το όχημα, η μπάντα αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη συναυλία, ζητώντας συγνώμη από τους οπαδούς της.
  • SHARE
  • TWEET