Σε streaming ολόκληρος ο νέος δίσκος των Agnostic Front

Το "The American Dream Died" κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 3 Απριλίου

01/04/2015 @ 14:05
Λίγο πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, οι Agnostic Front διαθέτουν για ακρόαση ολόκληρο τον νέο τους δίσκο.

Μπορείτε να ακούσετε το "The American Dream Died" στην ολότητά του εδώ, μέσω του καναλιού της Nuclear Blast Records στο YouTube. 

Την παραγωγή του ενδέκατου δίσκου των Νεοϋορκέζων θρύλων του hardcore ανέλαβε ο τραγουδιστής των Madball, Freddy Cricien, ενώ την μίξη και το mastering επιμελήθηκε ο Paul Miner (H2O, Terror). Ο Cricien συμμετέχει και ως καλεσμένος στο κομμάτι "Never Walk Alone", μαζί με τους Toby Morse (H2O) και Lou Koller (Sick Of It All).

O τραγουδιστής των Agnostic Front, Roger Miret δηλώνει πως διάλεξαν αυτό τον τίτλο για να ανοίξουν τα μάτια στους συμπατριώτες τους, για το τι συμβαίνει στη χώρα. «Αυτοί που μας κυβερνούν είναι διεφθαρμένοι, αδίστακτοι και άπληστοι. Χάνουμε τις αξίες μας».

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε σήμερα τόσο την κριτική του δίσκου, όσο και την συνέντευξη που παραχώρησε στον Ντίνο Παυλίδη ο μπασίστας της μπάντας, Mike Gallo.
  • SHARE
  • TWEET