Σε streaming ολόκληρο το νέο album των Machine Head

To "Bloodstone & Diamonds" κυκλοφορεί στις 7 Νοεμβρίου

05/11/2014 @ 20:42
Δύο ημέρες πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, οι Machine Head διαθέτουν για ακρόαση ολόκληρο τον τους δίσκο. Μπορείτε λοιπόν να ακούσετε το "Bloodstone & Diamonds" στην ολότητά του εδώ, μέσω του καναλιού της Nuclear Blast Records στο YouTube.

Στο επίσημο κανάλι της μπάντας στο YouTube τώρα, μπορείτε να δείτε ένα teaser για το video του κομματιού "Beneath The Silt" που διατέθηκε εχθές, το πρώτο και το δεύτερο trailer του άλμπουμ.
 
Την παραγωγή του "Bloodstone & Diamonds" ανέλαβε ο ίδιος ο Robb Flynn και ο Juan Urteaga (Testament, Vile), ενώ την μίξη επιμελήθηκε για μία ακόμη φορά ο Colin Richardson (Carcass, Bullet For My Valentine, Slipknot, Behemoth). Στην μίξη συνέδραμε και ο πανταχού παρόντας Andy Sneap, γνωστός μεταξύ άλλων και για την δουλειά του στο δεύτερο άλμπουμ των Machine Head, "The More Things Change", μαζί με τον Steve Lagudi.

Το "Bloodstone & Diamonds" κυκλοφορεί μεθαύριο Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου, σε CD, περιορισμένης έκδοσης mediabook, box set και βινύλιο. Το track listing είναι το εξής:

01. Now We Die
02. Killers & Kings
03. Ghosts Will Haunt My Bones
04. Night Of Long Knives
05. Sail Into The Black
06. Eyes Of The Dead
07. Beneath The Silt
08. In Comes The Flood
09. Damage Inside
10. Game Over
11. Imaginal Cells (instrumental)
12. Take Me Through The Fire


Machine Head - Bloodstone & Diamonds
  • SHARE
  • TWEET