Σε streaming ολόκληρο το νέο album των Black Stone Cherry

Ακούστε το "Magic Mountain" στην ολότητά του μέσω του Rocking.gr

28/04/2014 @ 18:34
Οι hard rockers από το Kentucky των Ηνωμένων Πολιτειών, Black Stone Cherry, κυκλοφορούν στις 5 Μαΐου το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "Magic Mountain" και δίνουν από σήμερα τη δυνατότητα στους φίλους τους να το ακούσουν στην ολότητά του.

Μέχρι στιγμής είχαν δοθεί για ακρόαση στη δημοσιότητα τρία από τα κομμάτια του δίσκου, τα "Me And Mary Jane", "Fiesta Del Fuego", "Never Surrender".

Για τον διάδοχο του "Between The Devil And The Deep Blue Sea", τα μέλη του συγκροτήματος δήλωσαν τα εξής: «Ούτε πριν από το πρώτο μας άλμπουμ δεν νιώσαμε την ελευθερία και την αυτοπεποίθηση που αισθανθήκαμε γράφοντας και ηχογραφώντας το καινούργιο μας. Αφού γυρίσαμε τον κόσμο μετά από τους τρεις προηγούμενους δίσκους μας για τους οποίους είμαστε πάρα πολύ περήφανοι, νιώθουμε ότι σ' αυτό το άλμπουμ αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο η ενέργεια και η ειλικρίνεια που περικλείει η μουσικότητά μας.»

Διαβάστε για τους Black Stone Cherry και τα υπόλοιπα συγκροτήματα που αναβιώνουν το πνεύμα της δεκαετίας του 1970 στο σχετικό άρθρο που δημοσιεύσαμε τον Νοέμβριο.

  • SHARE
  • TWEET