«Σε λίγες μέρες η μεγάλη ανακοίνωση των Guns N’ Roses»

Τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό θεωρούν κλεισμένη υπόθεση την επανένωση του original lineup για παγκόσμια περιοδεία

12/11/2015 @ 10:26
Το dishnation.com σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, αναφέρει πως σε λίγες μέρες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του reunion και μιας νέας περιοδείας από τους Guns N’ Roses.

Το δημοσίευμα, το οποίο όμως δεν περιέχει λεπτομέρειες, υιοθετήθηκε κι από άλλα site του εξωτερικού και δεν μένει η επιβεβαίωση ή η διάψευσή του. Το ρεπορτάζ γράφει πως εδώ και καιρό διάφοροι promoters από το Los Angeles εργάζονται μυστικά για την επικείμενη περιοδεία, με αφορμή την 30ή επέτειο της ίδρυσης της μπάντας. Ήδη τους έχουν πλησιάσει για συναυλίες σε Αυστραλία, Σουηδία και Πορτογαλία και ευρωπαϊκά φεστιβάλ.

Πηγή, κοντά στην μπάντα (πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα) τονίζει πως τα μέλη θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, καθώς δεν μπορούν να είναι σίγουροι για την ανταπόκριση του κόσμου, σε αντίθεση με... όλους τους άλλους που μιλούν για «χρυσοφόρα» κίνηση.

Τις προηγούμενες μέρες, κολλητός του Slash και ο κιμπορντίστας της μπάντας, Dizzy Reed, ουσιαστικά επιβαβαίωσαν πως όλα είναι στο τελικό στάδιο. Το επίσημο twitter των Guns N' Roses «ανέβασε» στις 8/11 περίεργα μηνύματα, όπως «τι απέγινε άραγε το... τα καθόλου νέα είναι καλά νέα» και «διαβάστε ανάμεσα στις γραμμές».

Σε gossip site των ΗΠΑ, υπάρχει δήλωση της φίλης εδώ και χρόνια της γυναίκας του Duff McKagan, η οποία σε βραδινή της έξοδο φώναξε στους παπαράτσι «Οι Guns N' Roses ξανάρχονται motherfuckers!»...
  • SHARE
  • TWEET