Σε γυναίκα τραγουδίστρια είχαν στραφεί οι Van Halen πριν τον Sammy Hagar (;)

Αυτό ισχυρίζεται η τραγουδίστρια των Scandal, Patty Smyth

19/02/2014 @ 19:02
Mια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε η τραγουδίστρια της μπάντας Scandal, Patty Smyth (καμία σχέση με την Patti Smith), στην ιστοσελίδα Delaware Online.

Η Patty Smyth ισχυρίζεται πως, όταν έφυγε ο David Lee Roth από τους Van Halen, ο Eddie Van Halen της ζήτησε να γίνει αυτή η τραγουδίστρια του συγκροτήματος! Η Smyth λέει πως συζητήθηκε αρκετές φορές αυτό το ενδεχόμενο το 1985, αλλά η ίδια δεν ήθελε να γίνει μέλος των Van Halen καθώς εκείνη την εποχή ήταν έγκυος, δεν ήθελε να μετακομίσει στην Καλιφόρνια και πίστευε πως δεν θα άντεχε την άστατη ζωή που έκανε η μπάντα.

Η τραγουδίστρια συμπλήρωσε πως, όταν εξέφρασε την τελική της άρνηση να γίνει μέλος των Van Halen, το group της ζήτησε να μην δημοσιοποιήσει την ιστορία για να μην νίωσει άσχημα ο Sammy Hagar που ήταν η επόμενη επιλογή τους και που όντως ανέλαβε καθήκοντα.

H Smyth γεννήθηκε το 1957 και έγινε γνωστή στη δεκαετία του '80 για κάποιες εφήμερες επιτυχίες που είχε με την μπάντα Scandal, η οποία διαλύθηκε το 1985 και το 2004 επανενώθηκε. Το 1997 παντρεύτηκε τον επιτυχημένο Αμερικάνο τενίστα John McEnroe.
  • SHARE
  • TWEET