Roger Daltrey (The Who): «Η σύγχρονη μουσική σκηνή έχει έλλειψη από σπουδαίους τραγουδιστές»

04/10/2011 @ 10:04
Ο Roger Daltrey δήλωσε πως στη σημερινή μουσική λείπουν οι τραγουδιστές που κάνουν τη διαφορά με την παρουσία τους και πως τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το "American Idol", ευθύνονται για την κατάσταση.

Μιλώντας σε γνωστό ειδησεογραφικό πρακτορείο, ο τραγουδιστής των The Who είπε: «Πολλοί από τους νέους ανθρώπους επιλέγουν εκπομπές όπως το "American Idol" και άλλες αντίστοιχες και πραγματικά απορώ, ποτέ δεν ακούω σπουδαίους τραγουδιστές, ανθρώπους να κάνουν τη διαφορά. Σε αυτές τις εκπομπές επιλέγουν ανθρώπους που είναι καλοί τραγουδιστές, λαμπεροί τραγουδιστές, αλλά κανείς δεν έχει τη φωνή που χρειάζεται για να είσαι αρχηγός».

Ο Daltrey συνέχισε, παραθέτοντας πολλά παραδείγματα τραγουδιστών που πιστεύει ότι κάνουν τη διαφορά με την παρουσία και τη φωνή τους: «Ακούς δέκα δευτερόλεπτα από τον Rod Stewart και ξέρεις ότι είναι Rod Stewart, δέκα δευτερόλεπτα από τον Mick Jagger, καταλαβαίνεις για ποιον πρόκειται. Δέκα δευτερόλεπτα από τον Eddie Vedder, ξέρεις ότι είναι ο Eddie».

Παρ' όλα αυτά, ονόμασε μία εξαίρεση μέσα στην γενικότερη έλλειψη. «Θαυμάζω την Adele», είπε αναφερόμενος στη Βρετανίδα που σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων παγκοσμίως. «Αυτή το έχει, είναι μία τραγουδίστρια αρχηγός».
  • SHARE
  • TWEET