Rockwave festival: Ο Peter Gabriel σε αριθμούς

27/05/2004 @ 16:29
Το συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού! Με τη νέα του περιοδεία "Still Growing Up Tour 2004" ο χαρισματικός και πολυδιάστατος Peter Gabriel σαρώνει την Ευρώπη και αποθεώνεται. Από τους σταθμούς της περιοδεία του δεν λείπει και η χώρα μας. Ο μοναδικός Peter Gabriel θα ανοίξει την αυλαία του Rockwave Festival 2004 στο νεοσύστατο χώρο Terra Vibe, την Παρασκευή 18 Ιουνίου. Μ’ ένα συναρπαστικό και εντυπωσιακό show αντάξιο της φήμης του, που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της πολύχρονης καριέρας του. Οι αριθμοί άλλωστε μιλούν από μόνοι τους... Να είστε εκεί!

15 σταθμούς περιλαμβάνει μέχρι στιγμής η ευρωπαϊκή περιοδεία του Peter Gabriel “Still Growing Up Tour 2004”.

4 νταλίκες θα μεταφέρουν το υλικό του show στο Terra Vibe!

50 τεχνικοί θα δουλέψουν πυρετωδώς επί τρία 24ώρα για να είναι όλα έτοιμα στις 18 Ιουνίου.

1 γιγαντιαία, πρωτοποριακά σχεδιασμένη, σφαίρα αποτελεί το ατού του show, μέσα από την οποία ο Gabriel θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι-έκπληξη!

2 ακόμη αγαπημένα «παιχνίδια» του Gabriel πρωταγωνιστούν στο σκηνικό της τεράστιας αυτής παραγωγής: ένας αυθεντικός λονδρέζικος τηλεφωνικός θάλαμος και ένα... ποδήλατο!

20 μοναδικές επιτυχίες από τον πλούσια δισκογραφία του Peter Gabriel θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό του Rockwave. Ανάμεσα τους τα Games Without Frontiers, Red Rain, Solsbury Hill, In Your Eyes, Biko και φυσικά το Sledgehammer!

370.000 τουλάχιστον θαυμαστές του θα δώσουν δυναμικά το «παρών» στους σταθμούς της νέας του ευρωπαϊκής περιοδείας του.

7 από τους πιο φημισμένους session μουσικούς του κόσμου συμπεριλαμβανομένης και της κόρης του Melanie η οποία τον συνοδεύει στα φωνητικά θα πλαισιώσουν τον Peter Gabriel πάνω στη σκηνή.

3,5 χρόνια χρειάστηκαν για να σχεδιαστεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια η παραγωγή της Growing Up Τour.

46664 το νούμερο που φορούσε στις φυλακές της Νότιας Αφρικής ο Nelson Mandela για 27 χρόνια, το ίδιο νούμερο που αποτυπώθηκε και στο μέτωπο του Peter Gabriel προς τιμή του φίλου του κατά τη διάρκεια συναυλίας για τον αγώνα κατά του AIDS .

10 albums έχει κυκλοφορήσει από το 1977 μέχρι και σήμερα ως solo καλλιτέχνης ο Peter Gabriel μετά την αποχώρηση του από τους θρυλικούς Genesis.

1994 ήταν η τελευταία φορά που περιόδευσε ανά τον κόσμο στα πλαίσια της Secret World Tour που διήρκεσε 18 ολόκληρους μήνες και παρακολούθησαν 1,000,000 άνθρωποι. 18 Iουνίου. Ραντεβού με τον Peter Gabriel στο Rockwave Festival 2004.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET