Rockwave Festival 2013: Οι πρώτες πληροφορίες

Εισιτήρια τριημέρου, στην τιμή των 65 ευρώ, διαθέσιμα από τις 9 Απριλίου

05/04/2013 @ 16:42
7 - 8 - 9 Ιουλίου
Η πιο ολοκληρωμένη εμπειρία Rockwave!

Το φεστιβάλ σταθμός στον ελληνικό συναυλιακό χώρο ενηλικιώνεται! Ο αγαπημένος θεσμός των μουσικόφιλων, που έχει χαρίσει μοναδικές εμπειρίες, με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, στον καλύτερο συναυλιακό χώρο της Ελλάδας κλείνει τα 18 χρόνια ζωής και επιστρέφει!

Το ανανεωμένο Terra Vibe Park, όπως δεν το έχουμε ξαναδεί, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.
Tο Terra Stage και το Vibe Stage είναι έτοιμα, όπως κάθε χρόνο, να ταξιδέψουν το κοινό μέσα από ένα εκρηκτικό μίγμα μουσικής!

Επίσης φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία του Rockwave Festival, οι μεγαλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες θα εμφανιστούν και τις τρεις μέρες του φεστιβάλ και θα μας κρατήσουν ξύπνιους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τραγουδιστές και δημιουργοί που έχουν χαρακτηρίσει τη σύγχρονη ελληνική μουσική, γνώριμοι ήχοι, ιστορικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμμου.

Ο χώρος του camping έχει ανακαινισθεί πλήρως! Σε έκταση 40 στρεμμάτων προσφέρονται όλες οι ανέσεις για τους campers, ενώ παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες parking και catering. Όσοι επιλέξουν να μείνουν στο Terra Vibe, πρέπει να προετοιμαστούν για ένα τριήμερο πάρτυ χωρίς σταματημό με events και εκπλήξεις αποκλειστικά για τους campers!

Το Rockwave εξελίσσεται, μεταλ-λάσσεται και βελτιώνεται! Η διαδραστική σχέση με το κοινό τού επιτρέπει να ακούει και να καλύπτει τις επιθυμίες του. Γι' αυτό φέτος το Rockwave Festival και το Terra Vibe Park υπόσχονται το πιο διασκεδαστικό, το πιο ροκ, το πιο μουσικό τριήμερο του καλοκαιριού!

Ειδικά για το φετινό Rockwave, θα διατίθεται ειδικό εισιτήριο 3 ημερών που θα κοστίζει 65 ευρώ (γενική είσοδος) και 50 ευρώ, με την επίδειξη κάρτας ανεργίας. Στην τιμή περιλαμβάνεται η διαμονή στο camping για τη διάρκεια του φεστιβάλ και θέση στάθμευσης.

Η προπώληση των τριήμερων εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 9 Απριλίου.

Τιμές εισιτηρίων:
Τριήμερα εισιτήρια για ανέργους: 50 ευρώ
Τριήμερα εισιτήρια κοστίζουν: 65 ευρώ
Ημερήσιο εισιτήριο 9 Ιουλίου – πρώτα εισιτήρια: 28 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 3608366
Θεσσαλονίκη:
Musicland, Μητροπόλεως 102, τηλ.: 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET