Rockstar - The party

02/02/2005 @ 03:24
Ο καθιερωμένος, ετήσιος θεσμός του Rock FM 9,69, το Rockstar, έχει μπει στην τελική του φάση. Στις 30 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία για την ψηφοφορία των ακροατών, οι οποίοι θα αναδείξουν και φέτος το καλύτερο κατά τη γνώμη τους συγκρότημα ή καλλιτέχνη. Η ανακοίνωση των νικητών και για την ακρίβεια η αντίστροφη μέτρηση, θα γίνει σε ένα μεγάλο party του Rock FM στο Gagarin 205 Live Music Space (Λιοσίων 205, Αθήνα), την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2005, παρέα με τη Νο1 τεκίλα στον κόσμο, τη Jose Cuervo.

Οι παραγωγοί του Rock FM, θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα στο video wall και στη συνέχεια θα παίξουν τα καλύτερα rock και alternative tracks του 2004. Special guests με live εμφανίσεις: ο Παύλος Παυλίδης που κυκλοφόρησε το 2004 το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ "Αφού Λοιπόν Ξεχάστηκα..." και ο Κωνσταντίνος Βήτα με την "Άγρια Χλόη" του. Δύο σημαντικοί καλλιτέχνες που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από τον Rock FM τη χρονιά που μας πέρασε αλλά και οι Atria που το 2004 είχαν την 3η κυκλοφορία τους, το EP "Man In Motion" και ετοιμάζονται για το πρώτο τους διεθνές album καθώς και οι Star Star με την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία τους.

Οpening act από τη Sunny Μπαλτζή και βεβαίως το πάρτυ συνεχίζεται με τη Jose Cuervo και τους παραγωγούς του Rock FM στα decks! Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30. Vive Cuervo!

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET