Απόψε, στο Rocking Radio!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της Τρίτης

31/05/2016 @ 10:57

Γεμάτο το πρόγραμμα του Rocking Radio και κάθε Τρίτη, με αυστηρά επιλεγμένες μουσικές και ζωντανές εκπομπές για κάθε rock γούστο.

On DeXx @ Rocking Radio:

Οι σημερινές λίστες φέρουν πάντα την υπογραφή αγαπημένων συντακτών του Rocking αλλά και παραγωγών του Rocking Radio. Σήμερα, την μουσική και τα τραγούδια για σας επιλεγούν οι:

10:00 ~ Κατερίνα Μυτιληναίου
11:00 ~ Τόνια Πετροπούλου 
12:00 ~ Γιάννης Λυμπέρης 
13:00 ~ Γιάννης Βόλκας
14:00 ~ Νίκος Καταπίδης
15:00 ~ Κώστας Πολύζος

LiVE @ Rocking Radio:

Το σημερινό πρόγραμμα ζωντανών εκπομπών:

18:00 ~ Θ.Ηλιόπουλος/Λ.Καλονάρης, "Άτομα Παρφέ"
[Eclectic/Θεματική]

20:00 ~ Θ.Ξουρίδας/Γ.Ζαρκαδούλας, "The Moonshiners"
[Classic/Heavy Rock]

22:00 ~ Ρ.Βράιλα/Αντ.Κονδύλης, "Νυχτερινή Συμμαχία"
[Metal/Eclectic]

Στις 6μ.μ., ζωντανά από το νέο στούντιο του Rocking Radio στην καρδιά της πόλης, τα "Άτομα Παρφέ", δηλαδή ο Θάνος Ηλιόπουλος και ο Λευτέρης Καλονάρης, ανοίγουν τη δισκοθήκη τους και σας κρατούν παρέα για ένα δίωρο.

Στις 8μ.μ., οι συντάκτες του Rocking Θοδωρής Ξουρίδας και Γιώργος Ζαρκαδούλας γίνονται οι Φανεροί Πράκτορες Θου Ζου και σας παρουσιάζουν την μοναδική ραδιοφωνική εκπομπή που ξεσκεπάζει μουσικές συνωμοσίες χωρίς στοιχεία. Κάθε Τρίτη σε νέα αποστολή...

Στις 10 μ.μ., το Rocking Radio σας καλεί σε μια "Νυχτερινή Συμμαχία" με τον Αντώνη Κονδύλη και την Ρόη Βράιλα. Δίωρη, κεφάτη παρέα με μουσικούς ήρωες του παρόντος και του παρελθόντος.

Κάθε Τρίτη, μένετε συντονισμένοι στο Rocking Radio!

Και μην ξεχνάτε: 

Rocking Radio 1 year On Air Party! Σε λίγες μέρες, στην καρδιά της πόλης, οι παραγωγοί του Rocking Radio και οι συντάκτες του Rocking σας προσκαλούν όλους να γιορτάσουμε μαζί την πρώτη επίσημη σεζόν "Rocking Radio On Air".

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο six d.o.g.s..

Όλες οι μουσικές που αγαπάμε, όλα όσα δεν προλάβαμε να πούμε από τα μικρόφωνα, όλα όσα θέλετε να μας πείτε και η πιο rock υποδοχή του καλοκαιριού. Just To Know Us Better!

Rocking Radio, όλο το rock σ'ένα ραδιόφωνο!

  • SHARE
  • TWEET