Rocking Radio Weekly Charts: Aκούστε σε λίγο τις μουσικές που εσείς επιλέξατε!

Μην χάσετε και τις επιλογές από τα καλύτερα rock άλμπουμ της δεκαετίας του '90 και τον Baz Warne των Stranglers, αλλά και τις δύο ζωντανές εκπομπές

24/05/2015 @ 15:23
Σήμερα, για τις επόμενες δύο ώρες -4-6 μ.μ.- έρχονται στον αέρα του Rocking Radio τα Rocking Radio Weekly Charts.

Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και σήμερα, ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε τα δημοφιλέστερα τραγούδια της εβδομάδας, όπως εσείς τα ψηφίσατε με το κουμπάκι «Μου Αρέσει» που εμφανίζεται σε κάθε κομμάτι!

Και αυτό το μεσημέρι Κυριακής, μην χάσετε την δική σας Rocking Radio λίστα!

Η συνέχεια θα γίνει στις 6 μ.μ., με μια ώρα γεμάτη μουσικές επιλογές από τα καλύτερα rock άλμπουμ της δεκαετίας του '90, όπως αυτά ψηφίστηκαν από τους συντάκτες του Rocking.gr.

Στις 7 μ.μ., ακούστε για μία ώρα τα τραγούδια που επέλεξε ειδικά για εσάς, τους ακροατές του Rocking Radio, ο Barry "Baz" Warne –κιθαρίστας και φωνή των ιστορικών The Stranglers.

Οι Stranglers, οι Men In Black του punk, επέστρεψαν αυτές τις μέρες στην χώρα μας, καθώς βρέθηκαν την Παρασκευή 22 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 23 Μαΐου στην Αθήνα, για δύο συναυλίες με τα τραγούδια που τους έκαναν γνωστούς σε πολλές γενιές μουσικόφιλων, από το 1974 μέχρι σήμερα.

Στις 8 μ.μ. η Κυριακή Κουτσαυτάκη και ο Κωνσταντίνος Σταύρου στην εκπομπή "Keep Calm" σας προτείνουν να «παραμείνετε ήρεμοι», όσο αυτοί θα επιλέγουν μουσικές για εσάς.

Στις 10 μ.μ., την Κυριακή κλείνει με την "Εκπομπάρα" του, ο Ιάσονας -Rocking Racoon- Τσιμπλάκος.

Η Κυριακή θέλει Rocking ραδιο-φονική παρέα, γι’αυτό συντονιστείτε!

Rocking Radio

Rocking Radio Official Facebook Page

Like Your Rock!
  • SHARE
  • TWEET