Καλή αρχή εβδομάδας με Rocking Radio!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της Δευτέρας

30/05/2016 @ 13:36

Πλούσιο και ποικίλο το πρόγραμμα του Rocking Radio κάθε Δευτέρα, με ένα πρωινό γεμάτο αυστηρά επιλεγμένες μουσικές και ένα βράδυ με ζωντανές εκπομπές για κάθε rock γούστο.

On DeXx @ Rocking Radio:

Οι σημερινές λίστες φέρουν πάντα την υπογραφή αγαπημένων συντακτών του Rocking αλλά και παραγωγών του Rocking Radio. Σήμερα, την μουσική και τα τραγούδια επιλεγούν για σας οι:

10:00 ~ Κατερίνα Μυτιληναίου
11:00 ~ Τόνια Πετροπούλου
12:00 ~ Ιάσων Τσιμπλάκος
13:00 ~ Θεοδόσης Γενιτσαρίδης
14:00 ~ Γιώργος Ζαρκαδούλας
15:00 ~ Χρήστος Καραδημήτρης
16:00 ~ Κατερίνα Σουλελέ

LiVE @ Rocking Radio:

Το σημερινό πρόγραμμα ζωντανών εκπομπών:

18:00 ~ Κ.Μυτιληναίου, "Kat & Kover"
[Alt Rock/Indie/Μουσικό Μαγκαζίνο] – ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟΨΕ

20:00 ~ Β.Δεναξά/Δ.Καλφαρέντζος, "Shaggy Lives! - VOL.5"
[Comedy/Nu Metal]

22:00 ~ Χρ.Καραδημήτρης/Κ.Πολύζος, "The Rocking Radio Show"
[Hard Rock/Heavy Metal]

Στις 6 μ.μ., ζωντανά στο studio του Rocking Radio, έρχεται η Κατερίνα Μυτιληναίου με πολλές μουσικές ειδήσεις, αρκετό σχολιασμό της μουσικής επικαιρότητας και τις περισσότερες διασκευές από κάθε άλλη ραδιοφωνική εκπομπή. "Kat & Kover" Radioshow, a rock KATastrophy! [ΕΚΤΑΚΤΩΣ, ΟΧΙ ΑΠΟΨΕ]

Στις 8 μ.μ. και για δύο ώρες, μην χάσετε μία από τις τελευταίες εκπομπές της πέμπτης σεζόν της ακραία χιουμοριστικής, comedy metal εκπομπής "Shaggy Lives!" με τον Δημήτρη Kalfas Καλφαρέντζο και την Βίκη Δεναξά.

Ακολουθούν, σε απευθείας αναμετάδοση από την πόλη της Πάτρας και τον Wave 97.4 των FM, οι Χρήστος Καραδημήτρης και Κώστας Πολύζος με το "The Rocking Radio Show".

Κάθε Δευτέρα, μένετε συντονισμένοι στο Rocking Radio!

Και μην ξεχνάτε:

Rocking Radio 1 year On Air Party! Σε λίγες μέρες, στην καρδιά της πόλης, οι παραγωγοί του Rocking Radio και οι συντάκτες του Rocking σας προσκαλούν όλους να γιορτάσουμε μαζί την πρώτη επίσημη σεζόν "Rocking Radio On Air".

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο six d.o.g.s..

Όλες οι μουσικές που αγαπάμε, όλα όσα δεν προλάβαμε να πούμε από τα μικρόφωνα, όλα όσα θέλετε να μας πείτε και η πιο rock υποδοχή του καλοκαιριού. Just To Know Us Better!

Rocking Radio, όλο το rock σ'ένα ραδιόφωνο!

  • SHARE
  • TWEET