Rocking Radio - Όλο το rock σε ένα ραδιόφωνο

Το μεγαλύτερο ελληνικό rock site έχει πλέον τον δικό του διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό

18/03/2015 @ 13:39
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός του Rocking.gr είναι πλέον γεγονός.

Μετά από 13 χρόνια λειτουργίας, το μεγαλύτερο διαχρονικά ελληνικό site που ασχολείται με τη rock, alternative και metal μουσική -και όχι μόνο- κάνει ένα νέο ξεκίνημα και ένα ακόμα μεγάλο βήμα στην πορεία του. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που φιλοδοξεί να ανταποκριθεί στο μέγεθος και τις επιτυχίες της έως τώρα πορείας του Rocking.gr.

Το Rocking Radio, λοιπόν, αποτελεί μια πρωτόγνωρη πρόταση στα ραδιοφωνικά δρώμενα της χώρας μας, αφού θα αντικατοπτρίζει την ίδια τη φιλοσοφία που μόνο το Rocking.gr πρεσβεύει, προβάλλοντας ακομπλεξάριστα όλες τις εκφάνσεις της rock, alternative και metal μουσικής. Με άλλα λόγια θα είναι σε ένα ραδιόφωνο ...όλο το rock!

Το Rocking Radio απαρτίζεται από ανθρώπους με εμπειρία στο ραδιόφωνο, βαθιά γνώση της μουσικής και άσβεστο μεράκι, που επιδιώκουν να προσφέρουν μουσική ενημέρωση, διασκέδαση, αλλά πάνω από όλα ραδιοφωνική παρέα.

Οι ώρες της ημέρας κατά τις οποίες δεν υπάρχει «ζωντανή» εκπομπή είναι γεμάτες με εκλεκτές και αυστηρά επιλεγμένες μουσικές, που ανανεώνονται καθημερινά από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και την υπόλοιπη συντακτική ομάδα του Rocking.gr, όπως επίσης και θεματικές playlist βασισμένες σε άρθρα του Rocking.gr, μακριά από τα προγράμματα-κονσέρβα που έχουμε συνηθίσει να ακούμε.

Πολλές από αυτές τις λίστες αποτελούν επιλογές καλλιτεχνών (ξεκινάμε απόψε, Τετάρτη 18/3, με τις επιλογές του Fredrik Akesson των Opeth και ακολουθούν τις επόμενες μέρες Planet Of Zeus, Nightstalker και πολλοί ακόμα), ενώ επαγγελματίες του χώρου της μουσικής, με χρόνια εμπειρίας, θα επιλέγουν τραγούδια για εσάς, κινούμενοι σύμφωνα με το ρεύμα των καιρών. Το σύστημα αξιολόγησης / «καταμέτρησης» ενδιαφέροντος (κουμπάκι «like») σε κάθε τραγούδι που ακούγεται στο Rocking Radio μάς επιτρέπει να παράγουμε ακριβή charts, ώστε να ανακαλύπτουμε -και συνεπώς να παρουσιάζουμε- αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει το κοινό μας.

Με αυτούς τους τρόπους, το Rocking Radio υπόσχεται να είναι μαζί σας με ποιοτικό πρόγραμμα 24 ώρες το 24ωρο, για ένα κοινό που ζητάει κάτι διαφορετικό, ενδιαφέρον, εκλεκτικό αλλά και προσιτό!

Στη νέα μας αυτή προσπάθεια δεν είμαστε μόνοι, αλλά έχουμε την υποστήριξη της ομάδας παραγωγών του Rock Genesis. Με χρόνια εμπειρίας στο ιντερνετικό ραδιόφωνο, αξιοποιούν την τεχνογνωσία τους και προσφέρουν σημαντικά στο εγχείρημα, τόσο στο κομμάτι της παραγωγής εκπομπών, όσο και στις διαδικασίες και τις ανάγκες μιας απαιτητικής ραδιοφωνικής καθημερινότητας.

Ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός-πρόταση εκπέμπει μέσα από το www.rockingradio.gr και τις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr και σας προ(σ)καλεί να τον κάνετε αγαπημένη συνήθεια.

Σας καλωσορίζουμε στην παρέα του Rocking Radio!

www.rockingradio.gr
  • SHARE
  • TWEET