H Rockarolla φέρνει την δισκογραφική του Jack White στην Ελλάδα

Νέος αποκλειστικός συνεργάτης στην χώρα μας για την Third Man Records

17/05/2016 @ 11:12

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Third Man Records στην χώρα μας είναι πλέον η Rockarolla. Μέσω αυτής θα εισάγονται και θα διανέμονται οι κυκλοφορίες της δισκογραφικής εταιρείας που οραματιστηκε ο Jack White και λειτουργεί την τελευταία περίπου δεκαετία στο Nashville του Tennessee.
 
Με επιλεγμένες νέες κυκλοφορίες, πρωτοποριακές εκδόσεις, προσεγμένες επανεδόσεις και συλλεκτικές ειδικές σειρες (Vault, Βlue Series, Green Series, Paramount Records, Sun Records κ.ά.), η Third Man Records καταθέτει την δική της μουσική πρόταση και αφήνει το στίγμα της στην σύγχρονη δισκογραφία.
 
Στο επίκεντρο βρίσκεται ανέκαθεν το βινύλιο, όχι μόνο ως συλλεκτικό είδος, αλλά και ως το βέλτιστο μέσο αναπαραγωγής μουσικής, με την φιλοσοφία της εταιρείας να συνοψίζεται ιδανικά στο μότο «το πικάπ σου δεν είναι νεκρό» (“Your Turntable's Not Dead”).

H συνεργασία με την Rockarolla μόνο συγκυριακή δεν πρέπει να θεωρείται, μιας και ο ίδιος ο Jack White έχει εκφράσει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την μουσική μας: Πρόσφατα, η Third Man Records τίμησε την ελληνική μουσική παράδοση με την κυκλοφορία της σημαντικής διπλής συλλογής "Why The Mountains Are Black" σε επιμέλεια του βραβευμένου με Grammy Christopher King, μίας εξαιρετικής ανθολογίας «αρχέγονων ελληνικών τραγουδιών της υπαίθρου» που απέσπασε θετικές κριτικές και ανανέωσε το ενδιαφέρον της alt-country και americana κοινότητας για τους ελληνικούς μουσικούς δρόμους.

  • SHARE
  • TWEET