Riverside: «Συνεχίζουμε ως τρίο»

Οι Πολωνοί έκαναν γνωστό τι σχεδιάζουν μετά τον θάνατο του κιθαρίστα Piotr Grudzinski

23/09/2016 @ 12:02

Τον Φεβρουάριο ο Piotr Grudzinski, κιθαρίστας και ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Riverside, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών.

Η Πολωνική μπάντα του progressive rock με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να πάρουν άλλον κιθαρίστα και θα συνεχίσουν ως τρίο. Δεν γνωρίζουν αν θα περιοδεύσουν, αλλά αν αυτό συμβεί θα χρησιμοποιήσουν φίλους sessions μουσικούς, όπως και στο στούντιο.

«Πήραμε μια απόφαση. Δεν θα γίνουν ακροάσεις για νέο κιθαρίστα. Δεν θα είμαστε πλέον κουαρτέτο αλλά τρίο. Το line-up των Riverside είναι αυτο που βλέπετε στη φωτογραφία» ανέφεραν οι  Mariusz Duda, Piotr Kozieradzki, MichaΕ‚ Łapaj.

Η μπάντα αναφέρει πως πιθανότατα πολλοί θα τους ξεγράψουν, αλλά οι ίδιοι θέλουν να συνεχίσουν την ιστορία τους. «Με προβλήματα, με πληγές, με νέες εμπειρίες, θέλουμε να προχωρήσουμε. Για να μείνει ζωντανή η μνήμη του Piotr, πρέπει να το κάνουμε».

Η μπάντα αποκάλυψε πως θα κάνει την live επιστροφή της με μία συναυλία τον προσεχή Φεβρουάριο, ένα χρόνο μετά το θάνατο του Piotr, για να παίξουν με φίλους μουσικούς και να τιμήσουν τη μνήμη του μουσικού.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση.

  • SHARE
  • TWEET