Release party για το ''In The Junkyard Volume 2'' της Spinalonga Records

18/11/2005 @ 16:48
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου η Spinalonga Records με την υποστήριξη της LAB Records διοργανώνει το release party της νέας της κυκλoφορίας "In The Junkyard Volume 2" στο rock club Mo Better (Θεμιστοκλέους & Κωλέττη 32) στις 21.00 με ελεύθερη, φυσικά, είσοδο. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα 15 συγκροτήματα της συλλογής: Εcho Tattoo, Τeenage Angst, Lord 13, Three Way Plane, Liquidust, Gloriphon, Semen Of The Sun, Sugah Galore, The Dive, Engine-V, Bliss, Fingers Crossed, Planet Of Zeus, Cube και The Earthbound. Στα decks του Mo Better θα παραβρεθούν μέλη από τους Liquidust και τους Three Way Plane, μέλη από τα web-zine Monolith (www.monolith.gr), Rocking.gr (www.rocking.gr ) και κάποιοι dj έκπληξη, ενώ θα παικτούν και κάποια video clip από τα συγκροτήματα.

Αυτό που κάνει τη συλλογή "In The Junkyard Volume 2" αλλά και γενικά την προσπάθεια της Spinalonga Records να διαφέρει από άλλες προσπάθειες είναι ότι γίνεται όχι από άτομα μέσα από τα κυκλώματα της μουσικής βιομηχανίας αλλά από τα ίδια τα συγκροτήματα που συμετέχουν σε αυτήν.

Στη διαδικτυακή διεύθυνση www.spinalonga.net θα βρείτε πληροφορίες για τα συγκροτήματα που συμμετέχουν, όπως επίσης και πληροφορίες για τη συλλογή και τις εκδηλώσεις της εταιρίας.

Η Spinalonga Records σας ευχαριστεί προκαταβολικά για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET