Το Release Athens ευχαριστεί τους θεατές του με μια μοναδική προσφορά

Μάθετε πώς μπορείτε να δείτε Sigur Ros, Black Angels, DIIV κλπ με μειωμένη τιμή εισιτηρίου που φτάνει το 50%

08/06/2016 @ 13:26

Το Release Athens φτάνει τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στο τέλος του και μετά από μήνες προετοιμασίας, αγωνίας και άγχους, είδε την προσπάθειά του να αγκαλιάζεται από όλους εσάς και να θεωρείται από τα... πρώτα του βήματα ως απόλυτα επιτυχημένο και πλέον σημείο αναφοράς για το μέλλον.

Γι' αυτό και θέλουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την τελευταία μέρα του, Δευτέρα 13 Ιουνίου, με ένα δικό μας ευχαριστώ προς εσάς. Το Release Athens θέλει να ευχαριστήσει όσους παρακολούθησαν μια ή περισσότερες από τις τρεις πρώτες μέρες του φεστιβάλ, αλλά και αυτούς που ήδη αγόρασαν εισιτήριο για την 4η ημέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την τελευταία ημέρα του, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, έναντι πολύ χαμηλού αντιτίμου.

Ο τρόπος είναι απλός και ισχύουν οι εξής περιπτώσεις αγοράς μειωμένων εισιτηρίων:

- Με την επίδειξη είτε του εισιτηρίου τους -ισχύει και το αναμνηστικό- ή την εκτύπωση της αγοράς μέσω διαδικτύου (για μια από τις τρεις πρώτες ημέρες του φεστιβάλ), οι ενδιαφερόμενοι θα αγοράζουν το εισιτήριό τους αποκλειστικά από το ταμείο του φεστιβάλ και μόνο τη Δευτέρα 13/6, στην τιμή των 20 ευρώ.

- Με την επίδειξη του εισιτηρίου της 4ης ημέρας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν με επιβάρυνση 10 ευρώ να προμηθευτούν ένα ακόμα. Η αγορά και αυτού θα γίνεται αποκλειστικά από τα ταμεία της εισόδου και μόνο τη Δευτέρα 13/6, επιδεικνύοντας βέβαια το εισιτήριο που ήδη έχουν αγοράσει.

Ελάτε στην Πλατεία Νερού τη Δευτέρα 13 Ιουνίου για να απολαύσουμε μαζί τους Afformance, Theodore, DIIV, The Black Angels και Sigur Ros και να γιορτάσουμε το φινάλε του πρώτου Release Athens που στηρίξατε από τη πρώτη χρονιά του!

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET