Red Hot Chili Peppers: «O Josh Klinghoffer άλλαξε πολύ τον ήχο μας»

31/08/2011 @ 11:28
Ο drummer των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, δήλωσε σε συνέντευξή του πως ο καινούργιος τους κιθαρίστας ανέβασε την ποιότητα της μουσικής του συγκροτήματος.

Josh Klinghoffer αντικατέστησε τον John Frusciante το 2009 και έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο στους Red Hot Chili Peppers στο νέο άλμπουμ της μπάντας, "I'm With You", του οποίου την παρουσίαση από το Rocking.gr μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

O Smith τόνισε πως θεωρεί τον Frusciante «έναν από τους καλύτερους μουσικούς με τους οποίους έχει παίξει ποτέ», αλλά παρ' όλα αυτά πιστεύει πως ο ερχομός του Klinghoffer στο συγκρότημα έχει φέρει μόνο θετικές αλλαγές.

«Είναι διαφορετικά τώρα. Αγαπάμε όλοι τον John Frusciante και είμαστε ευγνώμονες για ό,τι προσέφερε στη μπάντα. Έχει γράψει μερικά από τα καλύτερα μέρη των σημαντικότερων τραγουδιών μας και είναι πραγματικά ένας σπουδαίος μουσικός».

Συνεχίζει λέγοντας: «Ο Josh είναι καταπληκτικός μουσικός. Ξέρει πολλά μουσικά όργανα και γράφει υπέροχη μουσική. Είμαστε απλά τόσο τυχεροί που τον βρήκαμε τόσο εύκολα. Τα πράγματα τώρα είναι διαφορετικά. Και αυτό είναι κάτι που μας βοήθησε να ωριμάσουμε και να αλλάξουμε, έχοντας τη φωνή του και τις μελωδίες του στο συγκρότημα. Έχει αλλάξει τον ήχο μας σημαντικά. Όλοι έχουμε αλλάξει στην πραγματικότητα. Και αυτό είναι που μας κρατάει φρέσκους».

Δείτε το video του "The Adventures Of Rain Dance Maggie" από το "I'm With You" παρακάτω:

  • SHARE
  • TWEET