Οι Radiohead βάζουν τα πράγματα στην θέση τους!

Η μπάντα ξεκαθαρίζει την σχέση της με τον λαλίστατο και φερόμενο ως μάνατζέρ της Brian Message

18/04/2016 @ 11:25

Σε απάντηση των όσων δήλωσε ο Brian Message σε πρόσφατη συνέντευξή του και σε σχέση με τα σχόλια που γίνονται πάνω στο νέο άλμπουμ, οι ίδιοι οι Radiohead έβγαλαν μια δική τους ανακοίνωση.

Η μπάντα ξεκαθάρισε πως «ο Message δεν είναι μάνατζερ των Radiohead», είναι ένας συνεργάτης της εταιρείας που τους μανατζάρει αλλά δεν έχει κάποιον λειτουργικό ρόλο, γι’ αυτό και οποιοδήποτε σχόλιο δεν θα πρέπει να αποδίδεται στο μάνατζμεντ της μπάντας ή να θεωρείται επίσημη δήλωσή της.

Η επίμαχη συνέντευξη του Message έλαβε χώρα την Πέμπτη που μας πέρασε στο event ‘In Conversation’, στο Wanstead Tap του Λονδίνου και η ανάρτηση του Tap στο Tweeter που επιβεβαιώνει τις δηλώσεις του, έχει πλέον διαγραφεί.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της δήλωσης της μπάντας:

«Σε μια εκδήλωση της μουσικής βιομηχανίας στο Λονδίνο χθες το βράδυ, ο Brian Message ρωτήθηκε για την νέα μουσική των Radiohead. Έκτοτε φράσεις που του αποδίδονται και έχουν απομονωθεί από την ομιλία του συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους ενώ του αποδίδεται η ιδιότητα του μάνατζερ των Radiohead. Ο Brian Message δεν είναι μάνατζερ των Radiohead – είναι ένας συνεργάτης της Courtyard Management που δεν έχει κάποιον λειτουργικό ρόλο και γι’ αυτό οι όποιες δηλώσεις από το χθεσινοβραδινό event, ή οι όποιες υποθέσεις μπορεί να πηγάζουν από αυτές, δεν θα πρέπει να αποδίδονται στο μάνατζμεντ της μπάντας ή θα θεωρούνται επίσημε δηλώσεις για λογαριασμό μας. Οι Radiohead μανατζάρονται από τον Chris Hufford και τον Bryce Edge της Courtyard Management.»

  • SHARE
  • TWEET