Πώς ο Ozzy σταμάτησε τα ναρκωτικά

12/10/2011 @ 11:09
Ο Ozzy μίλησε σε συνέντευξή του για όλους τους εθισμούς που τον ταλαιπώρησαν κατά καιρούς και τόνισε πως έκοψε τις κακές συνήθειες εντελώς όταν συνειδητοποίησε πως οι περισσότεροι φίλοι του ήταν νεκροί. Τότε πήρε την απόφαση, ξεκινώντας με την πιο δύσκολη ουσία για αυτόν, το τσιγάρο.

«Βαρέθηκα να τα παρατάω. Να είμαι ειλικρινής, δεν περνούσα καλά. Θα έκανα μερικές μεγαλοπρεπείς δηλώσεις χαρακτηρίζοντάς με "Κύριο Νηφάλιο" και την επόμενη μέρα θα με βρίσκατε στο πάτωμα σε άθλια κατάσταση».

«Το πρώτο πράγμα που σταμάτησα ήταν το τσιγάρο. Και μη με ρωτήσετε πώς το έκανα. Είχα κάνει κάθε είδους αποτοξίνωση, έχω βρεθεί σε συνεδρία χρηστών ηρωίνης και τους έχω ακούσει να λένε ότι μπορούν να κόψουν κάθε ουσία, αλλά το τσιγάρο με τίποτα».

Ο Ozzy παραδέχεται ότι οι συμβουλές που δίνει τώρα σε χρήστες είναι συμβουλές που ο ίδιος δε θα ακολουθούσε παλαιότερα. Και εξηγεί: «Μία φορά ένας τύπος ήρθε από τον γιατρό με φάρμακα τα οποία έλεγαν στο μπουκάλι "όταν λαμβάνετε αυτή την αγωγή, να μην καταναλώνετε αλκοόλ" και με ρώτησε τι να κάνει. Του απάντησα "αν είσαι χαζός, και εντελώς τρελός, τότε θα πιεις αλκοόλ μαζί με τα φάρμακα. Αν ήμουν στη θέση σου, θα έκανα ό,τι λέει στο μπουκάλι"».

«Η αλήθεια είναι όμως πως αν μου κάνατε την ίδια ερώτηση πριν 10 χρόνια θα σας έλεγα "φίλε, είμαι ο Ozzy, μόλις πήρα τα φάρμακα και ήπια μισό μπουκάλι βότκα. Πού είναι το πλησιέστερο νοσοκομείο;"».

Πλέον παραδέχεται πως δε θα επιστρέψει ποτέ ξανά στις ημέρες των εθισμών του. «Δε μπορώ ούτε να πιω, ούτε να κάνω ναρκωτικά πλέον. Ζω στην California, θα μπορούσα να ζητήσω από τον γιατρό μου να μου γράψει ήπια marijuana, αλλά ποιόν κοροϊδεύω; Θα έκανα λίγο και μετά θα κατέληγα με μία σακούλα ηρωίνη».
  • SHARE
  • TWEET