«Πως μπορεί κάποιος να είναι στους Megadeth με αυτόν τον τρελό;»

Ο Κerry King λέει τη γνώμη του για τον Dave Mustaine

23/04/2015 @ 11:39
Ο κιθαρίστας των Slayer, Kerry King, μίλησε στο Loudwire.com, στο πλαίσιο συνέντευξης που ο καλεσμένος παραδέχεται αν είναι αλήθεια ή όχι, όσα γράφονται για μουσικούς και μπάντες στο διαδίκτυο.

Όταν η κουβέντα έφτασε και στην, μικρή, συμμετοχή του στους Megadeth, ο King είπε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα: «Ήμουν τυχερός, και το λέω χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ από τον Kirk Hammett, που είμαστε φίλοι, αλλά είχα την τύχη να δω τους Metallica με τον Mustaine».

Ο King θυμάται πως ενώ έπαιζε απίθανα πράγματα με την κιθάρα, κοιτούσε αλλού! «Δεν μπορώ να το κάνω ούτε σήμερα αυτό. Πραγματικά είχε ενθουσιάσει το στιλ παιξίματός του».

Ο κιθαρίστας αναφέρεται και στις 5 συναυλίες που έδωσε ως μέλος της μπάντας το 1984, λέγοντας πως δεν έφυγε από τους Slayer αλλά το είδε ως ευκαιρία μάθησης και εμπειριών. «Θα με έβλεπαν και θα έλεγαν, ο τύπος από τους Slayer. Τίποτε άλλο. Δεν ήθελα να πάω στους Megadeth. Δεν ξέρω πως μπορεί να είναι κάποιος στους Megadeth πάνω από 2 ώρες, ο τύπος είναι τρελός. Εκείνη τον καιρό βέβαια ο Mustaine ήταν πιο κουλ. Ωραίες εποχές» .

Δείτε όλη τη συνέντευξη από εδώ, με τα όσα λέει για τον Mustaine, μετά το 7ο λεπτό.

Λίγες μέρες πριν, οι Slayer διέθεσαν το νέο τραγούδι "When The Stillness Comes". Ακούστε το από εδώ.

Megadeth_Slayer_1984

  • SHARE
  • TWEET