Ψηφίστε τα αγαπημένα σας άλμπουμ για το 2012!

10/12/2012 @ 14:08
Πιστό στην παράδοση χρόνων, το Rocking.gr ζητά από τους αναγνώστες του να σκαλίσουν τη δισκοθήκη τους και να επιλέξουν τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς, για να διαμορφώσουν τη δική τους λίστα για το 2012... Από σήμερα, λοιπόν, και μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου, όλοι εσείς θα ψηφίσετε για να αναδείξετε τις μουσικές που σας έντυσαν με νότες τη χρονιά που μας αφήνει.

Τα σημαντικά όμως για το κλείσιμο της χρονιάς δε σταματούν εδώ! Ξεκινώντας από τη Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου και μέχρι τις πρώτες μέρες του 2013, το Rocking.gr θα σας παρουσιάσει μια σειρά άρθρων αφιερωμένα στη χρονιά που σιγά-σιγά μας αφήνει.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανασκοπήσεις ανά είδος μουσικής, τις επιλογές των συντακτών μας, το Top-30 του Rocking.gr για το 2012 και φυσικά τα ετήσια μουσικά βραβεία και τις προβλέψεις για τη νέα χρονιά.

Δεν θα λείψει βέβαια η παραδοσιακή «υπόγεια» ανασκόπηση αλλά και άρθρα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το μουσικό 2012.

Mέχρι τότε όμως... Ας μην ξεχνιόμαστε...

Δημιουργήστε τη δική σας λίστα με τις καλύτερες κυκλοφορίες του 2012, δίνοντας προσοχή στον αριθμό των άλμπουμ που θα επιλέξετε, καθώς αυτά δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα πέντε σε σύνολο.

www.rocking.gr/bestof2012/
  • SHARE
  • TWEET