Πρόσκληση σε ένα mad καρναβαλικό party

06/02/2009 @ 03:31
Αν περάσατε καλά στο party μας στο Hard Rock Café, αν λείψατε και το μετανιώσατε, αν θέλετε να συνδυάσετε μεταμφίεση και rock ύφος ή αν απλά θέλετε να πάτε σε ένα party με rock χαρακτήρα μέσα στο καρναβάλι, ετοιμαστείτε... Το Rocking.gr συνεργάζεται με ένα ιστορικό στέκι των Αθηνών και διοργανώνει το πρώτο του μασκέ party την Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, στο Mad Club Athens.

Φορέστε λοιπόν ό,τι πιο rock ή καρναβαλικό έχετε, οπλιστείτε με κέφι και διάθεση για καλή party-oriented rock και κατηφορίστε προς το Γκάζι, όπου οι μασκαρεμένοι (ή... μασκαράδες, αν προτιμάτε) συντάκτες του Rocking.gr θα σας υποδεχτούν για να διασκεδάσουν μαζί σας.

Η μεταμφίεση είναι προαιρετική, αλλά όσοι πιστοί διαλέξουν να μεταμφιεστούν καρναβαλικά και... rock, θα συμμετάσχουν σε διαγωνισμό με δώρο σχετικό ενός μεγάλου συναυλικού γεγονότος της χρονιάς...

Στα decks οι μασκοφόροι του Rocking.gr θα παίζουν μουσική από τις 10 και μέχρι να έρθει το επόμενο πρωί, σε ένα set με πολλές εκπλήξεις...

Ας συνοψίσουμε λοιπόν:

Ημερομηνία: Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2009
Διεύθυνση: Mad Club Athens, Περσεφόνης 53, Γκάζι (πλησίον Στάση Μετρό «Κεραμεικός»)
Ώρα: Από τις 10μ.μ. και μέχρι να λιποθυμήσει από την κούραση και ο τελευταίος
Μουσική: Rock. The whole rock and nothing but the rock, with a touch of carnival
Μεταμφίεση: Προαιρετική - ελάτε όπως θέλετε
Είσοδος: Ελεύθερη

Σας περιμένουμε!

Για περισσότερη ενημέρωση για τα parties του rocking.gr, καθώς και για όλες τις μεγάλες κυκλοφορίες, αφιερώματα, live reports και συνεντεύξεις, μπορείτε να ενημερώνεστε και από τα myspace και facebook profiles του Rocking.gr.

Myspace: www.myspace.com/rockinggr
Facebook group: rocking.gr (www.facebook.com/group.php?gid=14032732723)
  • SHARE
  • TWEET