Προσεχώς... παρελθόν από τους Allman Brothers Band οι Warren Haynes και Derek Trucks

Θα παραμείνουν στο συγκρότημα μέχρι το τέλος της χρονιάς

09/01/2014 @ 10:33
Το γεγονός ότι θα αποχωρήσουν από τις τάξεις των Allman Brothers Band στο τέλος της χρονιάς γνωστοποίησαν μέσω κοινής ανακοίνωσής τους οι δύο βασικοί κιθαρίστες του συγκροτήματος, Warren Haynes και Derek Trucks.

«Θα είμαστε πάντοτε ευγνώμονες για την ευκαιρία, την εμπειρία, και την αγάπη, τον ενθουσιασμό και την υποστήριξη των θαυμάσιων οπαδών» δηλώνουν οι δύο μουσικοί και συνεχίζουν: «Και οι δυο μας πρόκειται να ψάξουμε πιο βαθιά σε διάφορες δημιουργικές και μουσικές προσπάθειες, και ως εκ τούτου, το 2014 θα είναι η τελευταία μας χρονιά με την μπάντα.»

Εκτός από την μέχρι φέτος συμμετοχή τους στους  Allman Brothers Band, ο Haynes έχει προσωπική καριέρα και τους Gov’t Mule, ενώ ο Trucks «τρέχει» με την σύζυγό του Susan Tedeschi, τους Tedeschi Trucks Band.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Haynes είναι μέλος του συγκροτήματος από το τα 28 του χρόνια και το 1989, ενώ ο Trucks μπήκε στους  Allman Brothers Band στα δεκαεννιά του χρόνια, μια δεκαετία αργότερα από τον Haynes.

Διαβάστε για τις κορυφαίες και τις λιγότερες καλές στιγμές στην δισκογραφία των Allman Brothers Band με και χωρίς τον Haynes και τον Trucks, στον αντίστοιχο οδηγό της δισκογραφίας τους.
  • SHARE
  • TWEET