Προκαλεί η «άρρωστη» γυμνή φωτογραφία της τραγουδίστριας των Huntress

Ήθελε να καταδείξει την βαρβαρότητα της ζωής σε περιοδεία

27/01/2014 @ 10:36
Οι Huntress είναι ένα αμερικάνικο συγκρότημα που παίζει κλασικό heavy metal και έχει τραβήξει αρκετή προσοχή προς το μέρος του με τους δύο δίσκους του το 2012 και το 2013.

Η μπάντα επρόκειτο να εμφανιστεί στο Αμβούργο το περασμένο Σάββατο, αλλά η συναυλία ακυρώθηκε. Με ανάρτηση στο Facebook (η οποία έκτοτε «κατέβηκε») η τραγουδίστρια Jill Janus ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς και εξήγησε ότι ο λόγος της ακύρωσης ήταν ότι υπέστη τροφική δηλητηρίαση. Για να γίνει ακόμη πιο πιστευτή -και να προκαλέσει προφανώς- η Janus συνόδευσε την ανάρτηση με φωτογραφία όπου εμφανίζεται η ίδια γυμνή, αγκαλιά με την τουαλέτα λίγο πριν ...βγάλει τα σωθικά της!

«Αγαπητό Αμβούργο, σήμερα για πρώτη φορά έπαθα πολύ σοβαρή τροφική δηλητηρίαση. Υποπτεύομαι κάτι παϊδάκια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη σεμνότητα και την ειλικρίνειά μου. Αυτή είναι η πραγματικότητα της ζωής σε μια περιοδεία. Και αυτές οι κάλτσες! Θα με βοηθήσει κανείς ώστε να αποκτήσω εγώ η σκύλα κάποιες κάλτσες της προκοπής; Έχω χάσει το μυαλό μου αλλά σας χρειάζομαι. Όσοι οπαδοί επρόκειτο να δείτε τους Huntress σήμερα, να ξέρετε ότι ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ. Μπορείτε να κάνω εμετό όλη νύχτα, αλλά θα σκέφτομαι εσάς στον πορσελάνινο θρόνο μου.»

  • SHARE
  • TWEET