Προ των πυλών ο νέος δίσκος των Slayer

Ο Kerry King αναφέρθηκε στην πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας

20/11/2014 @ 19:29
Την αποκάλυψη πως ο νέος δίσκος των Slayer είναι σχεδόν έτοιμος έκανε Kerry King κατά την παρουσίαση του επίσημου αυτοκινήτου της μπάντας, τοποθετώντας μάλιστα την κυκλοφορία του διαδόχου του "World Painted Blood" στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του, όπως τις μετέφερε το Blabbermouth, έχουν ως εξής:

«Εχουμε σχεδόν τελειώσει με τις ηχογραφήσεις. Θα συνεχίσουμε για περίπου δέκα ημέρες μετά (από τις συναυλίες με τους Exodus και τους Suicidal Tendendies) και θα ηχογραφήσουμε λίγο ακόμα. Αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετό υλικό για έναν δίσκο. Απλά θα συνεχίσουμε για λίγο τις ηχογραφήσεις επειδή έχουμε χρόνο. Θα πρέπει να βγει στις αρχές τις επόμενης χρονιάς.»

Ο επερχόμενος δίσκος των Slayer θα είναι ο πρώτος υπό την νέα δισκογραφική στέγη της μπάντας, Nuclear Blast Records, και ο πρώτος στον οποίο θα συμμετέχει ο Gary Holt (αντικαταστάτης του αείμνηστου Jeff Hanneman), κάτι που δεν ισχύει φυσικά για τον επανακάμψαντα Paul Bostaph.

Η παραγωγή τέλος θα φέρει την υπογραφή του βετεράνου Terry Date (Pantera, Soundgarden, Soulfy, Metal Church, Overkill, Sanctuary, Dream Theater), που είχε δουλέψει με τους Slayer και στο φετινό single "Implode".
  • SHARE
  • TWEET