«Πόλεμος» μεταξύ Sebastian Bach και Skid Row

Ο τραγουδιστής υποστηρίζει πως μετείχε στη σύνθεση των τραγουδιών

21/05/2015 @ 17:01
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Sebastian Bach επιτέθηκε στα μέλη της πρώην μπάντας του, Skid Row.

Οι  Skid Row υποστηρίζουν πως έγραψαν όλες τις μεγάλες επιτυχίες, κυρίως του ντεμπούτου τους, χωρίς την βοήθεια του Bach, ο οποίος πρόσφερεμ αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό από τους άλλους. «Αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα. Ακουσε τους δίσκους των Skid Rοw με εμένα, και μετά άκουσέ τους χωρίς εμένα και σύγκρινέ τους με τους σόλο δίσκους μου. Τότε θα ξέρεις τα πάντα, για το ποιος έγραψε τι».

Ο 47χρονος Bach συνεχίζει: «Το demo του "18 And Life" πριν έρθω εγώ, υπάρχει online άρα μπορείς να συγκρίνεις. Υπάρχει κάτι που το λένε μελωδία. Όταν τραγουδάω "Lived nine to five and he worked his fingers to the bone" είναι όλη δική μου μελωδία, δικές μου νότες»

Ο ίδιος θεωρεί πως στα 19 του δεν σκεφτόταν την επιτυχία που ήρθε τελικά, για να μπορεί να σχοληθεί με λεπτομέρειες με τα δικαιώματα στη σύνθεση. Όσο για πιθανό reunion μαζί τους, δεν έδειξε να θέλει να το αποκλείσει. «Δεν γινόμαστε νεότεροι. Αν βέβαια δεν συμβεί, θα είναι γενικά κάτι κακό για το rock n’ roll όχι για μένα. Είμαι ο πιο αναγνωρίσιμος από τη μπάντα. Μου φωνάζουν στο δρόμο… we are the youth gone wild»!
  • SHARE
  • TWEET