«Πόλεμος» μεταξύ Sammy Hagar και Eddie Van Halen

Πρώην και νυν μέλη των Van Halen αλληλοκατηγορούνται

22/06/2015 @ 07:51
Ο «πόλεμος» στο στρατόπεδο των Van Halen με τον… εχθρό Sammy Hagar, δεν λέει να τελειώσει.

Ο πρώην τραγουδιστής της Αμερικανικής rock μπάντας, μετείχε σε τέσσερις δίσκους από το 1985 έως το 1995 που αποχώρησε, ενώ το reunion του 2004 ήταν καταστροφικό.

Πλέον, ο Hagar κατηγορεί τα αδέλφια Alex και Eddie Van Halen, ότι έβαλαν δικηγόρους για να τον αποτρέψουν, με διάφορα νομικά «τρικ», να παίζει τραγούδια των Van Halen με τη νέα μπάντα του Circle από εκείνη την περίοδο, στα οποία μετείχε και αυτός στην σύνθεση!

«Ήταν επιτυχίες και αξίζει να παίζονται. Απλά ζηλεύουν που δεν μπορούν να τα παίξουν αυτοί με τον David Lee Roth! Θέλω να τους σκοτώσω, είναι εξωφρενικό»! Ο Hagar πήρε και το μέρος του πρώην μπασίστα των Van Halen, Michael Anthony (1974-1996, και νυν των Circle) μετά τις δηλώσεις του Εddie Van Halen πως αυτός του μάθαινε να παίζει σωστά μπάσο πριν από κάθε περιοδεία, ενώ υποτίμησε και την αξία των δεύτερων φωνητικών του.

«Είναι εκνευριστικό να τα βάζει με τον Mike. Ήταν ο πιο αφοσιωμένος, ο πιο παθιασμένος. Όσα λέει ο Eddie είναι απλά ψέμματα. Ήμουν 11 χρόνια εκεί, και ξέρω».
  • SHARE
  • TWEET