Ποια έκπληξη μας φύλαγαν οι Jess And The Ancient Ones;

Νέος δίσκος στα σκαριά από τους Φινλανδούς – έρχεται και το πρώτο 7ιντσο single

10/09/2015 @ 14:40
Με ανάρτησή τους στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, οι Jess And The Ancient Ones διέδωσαν τα «χαρμόσυνα νέα», την ολοκλήρωση δηλαδή των ηχογραφήσεων του νέου τους υλικού.

«Οι τελευταίες πινελιές έμειναν να γίνουν», στα Orgone Studios του Λονδίνου και ο νέος δίσκος των blues rockers από το Kuopio θα είναι έτοιμος να μετεωριστεί στα πιο κρυφά μας όνειρα, μιας και το μυστικιστικό του τίτλου δεν μας ξαφνιάζει πλέον διόλου.

Σε παραγωγή του Jaime Arellano –βλέπε "Castaneda"- και διανομή της Svart Records, το επερχόμενο "In Levitating Secret Dreams" θα περιέχει εννέα νέα τραγούδια και αναμένεται σύντομα στα δισκοπωλεία.

Αλλά, για να μας ανοίξει την όρεξη, θα προηγηθεί η κυκλοφορία ενός 7ιντσου single. Αν και η ακριβής ημερομηνία δεν γίνεται γνωστή, παρ’όλα αυτά μάθαμε ότι θα είναι εντός του Νοεμβρίου και στην μία πλευρά θα φιλοξενεί ένα νέο πρωτότυπης σύνθεσης τραγούδι των JATAO, ενώ σαν B-side θα εκδοθεί μια διασκευή στους Dead Moon και το "Dead in the Saddle". Την κυκλοφορία του πρώτου single θα συνοδεύσει ένα νέο video από τον Costin Chioreanu και την Twilight 13 Media.

Την ανάρτηση συνοδεύει μία φωτογραφία δια χειρός Jarkko Pietarinen (βλπ. παρακάτω). Καμία διασκευή δεν θα συμπεριληφθεί στον δίσκο! Κρίμα...

Μείνετε συντονισμένοι για ό,τι νεότερο.

Κάπου μέσα στα χορτάρια..., οι Jess And The Ancient Ones!
  • SHARE
  • TWEET