Πλησιάζει η μεγάλη συναυλία του Phil Collins

26/10/2005 @ 15:38
Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και σε λίγες μέρες η First Final Farewell Tour του Phil Collins κάνει σταθμό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να χαρίσει στο ελληνικό κοινό ένα αξέχαστο live διάρκειας άνω των δύο ωρών! Μέσα σε μία "θάλασσα" ατέλειωτων χρωμάτων και video art εφέ, πάνω σε μία εκπληκτική σκηνή και δίπλα σε 16 εξαιρετικούς μουσικούς και τραγουδιστές, ο αγαπημένος superstar, σε ρόλο τραγουδιστή και drummer, θα ερμηνεύσει όλα τα hits που τόσα χρόνια απολαμβάναμε μόνο μέσα από τα album του, όλα εκείνα τα τραγούδια που περιμένουν ανυπόμονα να ακούσουν ζωντανά οι χιλιάδες Έλληνες φίλοι του. Τραγούδια-εκπλήξεις και από την εποχή των Genesis, τραγούδια μιας σπουδαίας διαδρομής ενός πολυδιάστατου δημιουργού, ενός drummer, ερμηνευτή και performer, που μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες!

Η παραγωγή:
Δεκατέσσερις νταλίκες φορτωμένες με όλο το οπτικοακουστικό υλικό, βάρους 22 τόνων, καθώς και 5 πούλμαν με 80 τεχνικούς ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη και, σε λίγες μέρες, από το Βουκουρέστι προς την Αθήνα, για να στήσουν την τεράστια σκηνή της συναυλίας. Φωτισμός με δύναμη 300.000 watt, ήχος 120 kilowatt, 160 “ρομποτικά” φώτα, οθόνη 20 μέτρα πλάτος και 8 μέτρα ύψος σαν “σκηνικό” στο πίσω μέρος της σκηνής, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία της εντυπωσιακής παραγωγής. Η σκηνή -25 μέτρα πλάτος και 17 μέτρα βάθος–, θα αρχίσει να συναρμολογείται από το πρωί της προηγούμενης μέρας με τη συνδρομή 60 Ελλήνων τεχνικών- και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της επόμενης.

Κάθε live σε κάθε πόλη κινηματογραφείται με πέντε κάμερες από ειδικό συνεργείο που συνοδεύει στην περιοδεία τον Phil Collins. Δώδεκα κιθάρες και έξι ντραμ σετ με 53 τύμπανα αποτελούν ένα μόνο μέρος του εξοπλισμού των σπουδαίων μουσικών του συγκροτήματος –ανάμεσά τους ο Chester Thompson, ντράμερ του Frank Zappa κι o Luis Conte, μεγάλος περκασιονίστας στο χώρο της τζαζ. Το playlist της βραδιάς περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, τα τραγούδια In The Air Tonight, You Can’t Hurry Love, Against All Odds, Easy Lover, Another Day In Paradise, Sussudio, One More Night, Don’t Lose My Number, Groovy Kind Of Love, Two Hearts, Something Happened On The Way To Heaven, True Colors, Dance Into The Light κ.α.

Οι χορηγοί της συναυλίας:
Η συναυλία που διοργανώνει το Νέο Ρεύμα την 1η Νοεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αποτελεί μέρος της παγκόσμιας περιοδείας First Final Farewell Tour που o Phil Collins ξεκίνησε πέρσι και θα ολοκληρώσει το 2006. Χορηγοί της αθηναϊκής συναυλίας είναι η πιστωτική κάρτα Blue από την American Express -της οποίας αποκλειστικός εκδότης για την Ελλάδα είναι η Alpha Bank-, καθώς και η κάμερα Everio-G της εταιρείας JVC. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η τηλεόραση της ΕΡΤ, το ραδιόφωνο του Σκάι 100.3 FM, το περιοδικό Έψιλον, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί 96.3 Red, Αθήνα 9.84 FM, 93.1 Heart FM, 103.7 FM Δεύτερο Πρόγραμμα, Kosmos 93.6 FM και ο όμιλος Sportime.

Η προπώληση:
Συνεχίζεται κανονικά η προπώληση των εισιτηρίων της αρένας (40 €). Η προπώληση γίνεται πανελλαδικά μέσω internet από τη διεύθυνση www.i-ticket.gr και από τον αριθμό τηλεφώνου 801 11 60000 (για αγορά μόνο με πιστωτική κάρτα), στην Αθήνα από τα δισκοπωλεία Metropolis, στην Θεσσαλονίκη από τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού 93.1 Heart FM, το δισκοπωλείο Metropolis και την Ticket House και στην Πάτρα από τα δισκοπωλεία Discover και Musical. Τα εισιτήρια της συναυλίας με τιμή 50 € και 60 €, όπως είναι γνωστό, έχουν ήδη εξαντληθεί, όπως και τα εισιτήρια των 40 € του άνω διαζώματος του Σταδίου. Για την εξυπηρέτηση του κοινού με την αγορά 3 εισιτηρίων δίνεται και κάρτα δωρεάν θέσης parking στον περιβάλλοντα -και ελεγχόμενο από τον διοργανωτή- χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι η πρόσβαση του κοινού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι εύκολη από παντού και με κάθε μέσο μαζικών μεταφορών: ηλεκτρικό, λεωφορείο, τρόλεϊ και τραμ. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, έτσι ώστε όσοι επιλέξουν τα μέσα μαζικών μεταφορών για την προσέλευσή τους στο Στάδιο να έχουν άνεση χρόνου κατά την αναχώρησή τους από αυτό πριν τα τελευταία δρομολόγια της ημέρας. Οι “πόρτες” του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό στις 7 το απόγευμα.

Κλήρωση - έκπληξη για το κοινό:
Η JVC – HΛΒΙ Α.Ε., χορηγός της συναυλίας του Phil Collins, προσφέρει με κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας, τέσσερις (4) βιντεοκάμερες JVC με σκληρό δίσκο της σειράς Everio G. H κλήρωση θα γίνει με βάση τον αύξοντα αριθμό των εισιτηρίων που έχουν πωληθεί και οι αριθμοί των τυχερών εισιτηρίων θα ανακοινωθούν μέσω των matrix του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Για πρώτη φορά στην Αθήνα, και ίσως για τελευταία -καθώς αυτή η παγκόσμια περιοδεία είναι, όπως δηλώνει και ο ίδιος, η τελευταία της καριέρας του αλλά όχι και το τέλος της δημιουργικής του πορείας που κρύβει ακόμη πολλές εκπλήξεις για το μέλλον-, ο Phil Collins θα μας χαρίσει ένα μοναδικό live σε μία εντυπωσιακή υπερπαραγωγή που αποτελεί το μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Beat It!

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET