«Πλάκα» τα περί κλεψιάς από τους Tame Impala, ωστόσο ο Αργεντίνος πάλαι ποτέ star σκέφτεται μήνυση

Ο Pablito Ruiz «μυρίστηκε» χρήμα και θα το κυνηγήσει, όπως όλα δείχνουν

21/08/2014 @ 10:30
Όπως σας είχαμε ενημερώσει χθες, μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα από την Χιλή ισχυριζόταν ότι το πολύ γνωστό hit των Tame Impala, "Feels Like We Only Go Backwards", είναι κλεμμένο από ένα παιδί-pop star που έκανε επιτυχία το 1989...

Μπορείτε να δείτε το video που συγκρίνει το "Feels Like We Only Go Backwards" των Tame Impala με το "Océano" του Pablito Ruiz και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα εδώ.

Εν τέλει, η ίδια η χιλιανή ιστοσελίδα αποκάλυψε ότι έκανε πλάκα: «Ήταν απλά ένα αστείο. Ήμασταν σε ένα πάρτι και μας ήρθε η ιδέα. Δεν περιμέναμε να γίνει viral τόσο γρήγορα. Ουδέποτε περιμέναμε να έχει τέτοιο αντίκτυπο και αυτό μας εξέπληξε.»

Από την άλλη μεριά, ο πρώην διάσημος pop star Pablito Ruiz δεν το βρήκε και τόσο αστείο. Με δηλώσεις του στο ESPN Radio Argentina αποκάλυψε ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τη δικαστική οδό κατά του διάσημου Αυστραλιανού indie συγκροτήματος.

Οι Tame Impala πρόκειται να εμφανιστούν στην πατρίδα του Ruiz, την Αργεντινή, στις 24 Νοεμβρίου.

Το συγκρότημα, χάρη στον δίσκο του "Lonerism", απέσπασε υποψηφιότητες για Grammy και τρία βραβεία ARIA. Μετά την παγκόσμια επιτυχία του Lonerism, ο τραγουδιστής Kevin Parker δήλωσε πως «ανησυχεί ότι όλοι αυτοί οι διθύραμβοι θα δημιουργήσουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες για την επόμενη δουλειά των Tame Impala.»

Ο Pablito Ruiz γεννήθηκε το 1975. Κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο σε ηλικία 10 ετών και τον τελευταίο του, δωδέκατο δίσκο το 2009.

Pablo Ruiz - Océano
  • SHARE
  • TWEET