Πιθανή επανασύνδεση για τους The Cars

28/07/2010 @ 11:10
Οι θρυλικοί The Cars άφησαν να εννοηθεί ότι ετοιμάζονται για επανασύνδεση της μπάντας, αφού ανέβασαν μία φωτογραφία στη σελίδα τους στο Facebook (http://www.facebook.com/TheCars#!/photo.php?pid=4345587&id=189146859928), στην οποία φαίνονται να προβάρουν σε ένα στούντιο.



Αν πραγματοποιηθεί η επανασύνδεση, θα είναι η πρώτη φορά που τα αυθεντικά μέλη της μπάντας θα βρεθούν ξανά μαζί, μετά από 22 ολόκληρα χρόνια.

Οι Elliot Easton και Greg Hawkes προσπάθησαν να το ξανακάνουν το 2005, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πείσουν τους Ric Ocasek και David Robinson. Τελικά, το συγκρότημα βγήκε σε περιοδεία υπό το όνομα The New Cars, με τους Todd Rundgren, Prairie Prince και Kasim Sulton των Utopia να συμπληρώνουν τις υπόλοιπες θέσεις.

Στη νέα φωτογραφία παρουσιάζονται και οι Ocasek και Robinson, αλλά και μία συνοδευτική λεζάντα που αναφέρει: «Έχει κανείς διάθεση για επανασύνδεση των The Cars;»

Το πέμπτο αυθεντικό μέλος της μπάντας, ο μπασίστας Benjamin Orr, έχασε τη ζωή του το 2000, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του παγκρέατος.
  • SHARE
  • TWEET