Philip Anselmo (Down, Pantera): «Δεν ξέρω γιατί με φοβάται ο Vinnie Paul»

Σεκιουριτάδες δεν τον αφήνουν να πλησιάσει τον πρώην drummer των Pantera

06/12/2013 @ 10:39
Ο Philip Anselmo μίλησε στο Loudwire για την στιγμή που κατάλαβε ότι οι Pantera αποτελούσαν πια παρελθόν.

«Είναι ατυχές το ότι υπήρξε ρήξη μεταξύ εμού και του Vinnie Paul (drummer των Pantera). Είμαι μουσικός οπαδός. Δεν μου αρέσει καθόλου όταν μαθαίνω ότι υπάρχουν εσωτερικές αναταραχές στις αγαπημένες μου μπάντες. Είναι άδικο για τους οπαδούς.»

«Η αλήθεια είναι ότι όταν τα πήγαινα χάλια και συνειδητοποίησα ότι οι Pantera διαλύονταν σιγά-σιγά και ο Vinnie Paul είχε προχωρήσει με τον Dimebag σε μια καινούργια μπάντα, τους Damageplan, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τηλέφωνο τον Vinnie. Μου είπε «φίλε, αυτό το πράγμα κάνουμε τώρα» και ήταν πολύ άνετος. Μου είπε «χάρηκα που σε άκουσα» και του απάντησα «τι πιστεύεις; Θέλω να μιλήσω στον Darrell». Αλλά δεν μου τον έδωσε... «Είναι νευριασμένος μαζί σου»... Τελικά πήρα τηλέφωνο τον Darrell. Ήταν λακωνικός και ακριβής. Μου είπε: «Βαρεθήκαμε να σε περιμένουμε. Προχωράμε μπροστά με τους Damageplan». Τότε ήταν που κατάλαβα ότι οι Pantera τελείωσαν.

Ο Anselmo μίλησε εκτενέστερα για τη σχέση του με τον Vinnie Paul:

«Ποτέ δεν προσπάθησε κανείς μας να θάψει το τσεκούρι του πολέμου δημόσια.  Απλά ρωτούσαν εμένα σε συνεντεύξεις σχετικά με το θέμα. Αυτός είναι περιτριγυρισμένος από σεκιουριτάδες. Αν τον πλησιάσω... Πω πω τι θα γίνει! Δεν ξέρω γιατί με φοβάται... Έχει τις φοβίες του. Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό προέρχεται από βαθιά αγάπη. Όταν αγαπάς κάποιον ή κάτι πάρα πολύ και τα πράγματα δεν πάνε καλά, τότε η λέξη μίσος μπαίνει στο παιχνίδι. Και μπορεί να μισήσεις ακόμα περισσότερο απ’ ό,τι αγάπησες. Ξέρω ότι ο τύπος με αγαπάει. Είμαι σίγουρος. Και μου λείπει...»
  • SHARE
  • TWEET