Phil Collins: «Η Adele είναι ένα μικρό, γλιστερό ψάρι»

Αρνήθηκε, όπως φαίνεται, να συνεργαστεί με τον θρύλο των Genesis

31/10/2014 @ 12:52
Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Phil Collins είχε αποκαλύψει πως θα συνεργάζονταν με την Adele, καθώς η ιδιαίτερα επιτυχημένη τραγουδίστρια του είχε ζητήσει να γράψουν μαζί μουσική.

Η σπουδαία αυτή συνεργασία όμως δεν θα δει, όπως φαίνεται, το φως της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του Collins η Adele απέφυγε διακριτικά να τον ενημερώσει.

«Επικοινώνησε μαζί μου και με ρώτησε εάν θέλω να γράψω μουσική για εκείνη» δήλωσε καταρχάς ο θρύλος των Genesis στο περιοδικό Q. «Μου έδωσε να ολοκληρώσω ένα κομμάτι, και στην αρχή αναρωτήθηκα μήπως απέτυχα στην audition, μιας και δεν επικοινώνησε ξανά μαζί μου.»

Και πρόσθεσε: «Τελικά μου είπε «όχι, όχι, αλλάζω σπίτι και το μωρό με απασχολεί αρκετές ώρες, δεν κάνω κάτι αυτό το διάστημα». Και τώρα μαθαίνω ότι θα βγει (ο νέος δίσκος). Δεν θα είμαι σε αυτόν, το ξέρω. Η Adele είναι ένα μικρό, γλιστερό ψάρι.»

Η Adele είχε αφήσει να εννοηθεί τον περασμένο Μάιο πως το νέο της άλμπουμ με τίτλο "25" θα κυκλοφορούσε φέτος, με τον επικεφαλής πάντως της δισκογραφικής της εταιρίας XL Recordings να αποκλείει πριν από μερικές ημέρες το ενδεχόμενο.
  • SHARE
  • TWEET