Phil Anselmo: «Δεν θα βγάλω ποτέ ξανά full-length δίσκο»

Είναι «κάτι που ανήκει το παρελθόν», σύμφωνα με τον τραγουδιστή των Down

19/05/2014 @ 11:23
Στις 2 Μαΐου, ο Jake Serd του συγκροτήματος Degrade The Signal και το Centrill 74 Entertainment μίλησαν στα πλαίσια συνέντευξης με τον Phil Anselmo (Down, ex-Pantera).

Στην εν λόγω συνέντευξη, ο εμβληματικός frontman της metal μουσικής ρωτήθηκε γιατί οι Down εστιάζουν πια την προσοχή τους στα EP (το συγκρότημα κυκλοφορεί σειρά από EP, το δεύτερο εκ των οποίων βγήκε στην αγορά την προηγούμενη εβδομάδα).

Ο Anselmo απάντησε: «Αυτή είναι η ερώτηση της γαμημένης δεκαετίας! Η προσοχή και οι ορίζοντες του κόσμου είναι πια σημαντικά μικρότεροι. Ειλικρινά, για μένα, το να φτιάξεις full-length δίσκο είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Είναι βαρετό. Αν μπορώ να συγκεντρωθώ για να φτιάξω πέντε ή έξι κομμάτια όσο καλύτερα μπορώ, τότε έτσι προτιμώ να τα κυκλοφορήσω.»

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους Down. Όσον αφορά τους πρώτους τρεις δίσκους μας, μας πήρε πέντε χρόνια για να φτιάξουμε τον καθένα, οπότε η μέθοδος με τα EP βοηθάει τον κόσμο να ακούει τα κομμάτια μας γρηγορότερα. Δεν υπάρχει πια μεγάλο άγχος. Στην τελική, οι Down αποτελούνται από ένα σωρό άλλα συγκροτήματα. Ο δίσκος τον Eyehategod κυκλοφορεί και ο Jimmy είναι απασχολημένος με αυτό. Ο Pat κάνει πολλά grindcore πραγματάκια. Ο Pepper κάνει ό,τι μπορείς να φανταστείς. Εγώ ασχολούμαι με τους Illegals, τρέχω τη δισκογραφική και τέτοια πράγματα… Όλοι έχουμε άλλα πράγματα, αλλά όταν έρχεται η ώρα για τους Down, αφοσιωνόμαστε εκεί.»
  • SHARE
  • TWEET