Περιπετειών συνέχεια... για τα μέλη των Pussy Riot

Συνελήφθησαν στο Sochi

18/02/2014 @ 19:06
Ξανά στο στόχαστρο των ρωσικών διωκτικών αρχών βρέθηκαν τα μέλη των Pussy Riot, Masha Alyokhina και Nadya Tolokonnikova.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Guardian, τα δύο μέλη της μπάντας ταξίδεψαν στο Sochi όπου διεξάγονται αυτήν την εποχή οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες ώστε να δώσουν μια συναυλία κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά πριν προλάβουν να το κάνουν αυτό συνελήφθησαν.

Η Nadya Tolokonnikova ισχυρίζεται πως η αστυνομία τις συνέλαβε ενώ απλώς περπατούσαν στην πόλη και τις κατηγορεί ως ύποπτες ληστείας, κάτι που κατά την ίδια δεν ευσταθεί. Η Ρωσίδα μουσικός συμπλήρωσε πως από την ώρα που πάτησαν το πόδι τους στο Sochi βρίσκονταν συνεχώς υπό παρακολούθηση. Τελικά, μετά από 10-ωρη παραμονή σε αστυνομικό τμήμα αφέθησαν ελεύθερες.

Η εμφάνιση των Masha Alyokhina και Nadya Tolokonnikova στο Sochi υπό το όνομα των Pussy Riot προκαλεί ερωτηματικά υπό την έννοια ότι τις προάλλες ένα φημολογούμενο γράμμα από άλλα μέλη των Pussy Riot έλεγε πως αυτές οι δύο κοπέλες δεν θα πρέπει να θεωρούνται πλέον μέλη του group, αν και οι Alyokhina και Tolokonnikova δεν φαίνεται να προβληματίζονται ιδιαιτέρως.
  • SHARE
  • TWEET