Party για τα 15 του χρόνια διοργανώνει ο Atlantis FM

25/10/2005 @ 17:48
Ο απόλυτος ροκ σταθμός που υποστηρίζει με συνέπεια όλη τη ροκ δισκογραφία εγχώρια αλλά και του εξωτερικού γιορτάζει τα 15 χρόνια φωνής του στα Fm. Η διοργάνωση αποσκοπεί στην έκφραση της αγάπης και του σεβασμού που τρέφει ο σταθμός για όλους τους ακροατές, παραγωγούς, συντελεστές, χορηγούς και όλους τους φίλους που έχουν σταθεί στο πλευρό του Αtlantis όλα αυτά τα χρόνια. Για τον λόγο αυτό προσκαλούμε όλους τους φίλους της ροκ μουσικής στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, ώρα 21:00 στη σκηνή του Platoon (Ζωοδόχου Πηγής 3 & Ακαδημίας). Όλοι οι συντελεστές και παραγωγοί του σταθμού θα είναι παρόντες και θα παίξουν μουσική για όλους του επίσημους και πιο σημαντικούς καλεσμένους... τους ακροατές μας!

Τη βραδιά θα παρασύρουν οι Κερινοι Και Ρει σε ροκ περιπέτειες, με αναμενόμενη κορυφαία live rock εμφάνιση, όπως και μας έχουν συνηθίσει άλλωστε. Οι Κέρινοι και Ρει είναι ένα πολλά υποσχόμενο συγκρότημα μιας και η πρώτη τους κυκλοφορία έχει γίνει ανάρπαστη ενώ τα τραγούδια «Άγγελος», «Πίστεψε το», «Χειρότερο» βρίσκονται μέσα στην λίστα των top του Atlantis 105.2 η οποία εκδίδεται βάση της προτίμησης των ακροατών.

Επίσης, επί σκηνής θα εμφανιστούν οι Μετεωρον, -το συγκρότημα που όλοι αγαπήσανε μέσα από την συχνότητα του 105,2 fm- όπου και θα παρουσιάσουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά «Πριν Απ’ το Πριν και Μετά από το Ύστερα» σε μια εμφάνιση που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Τέλος μια πολύ πολύ μεγάλη έκπληξη θα λάβουν όλοι οι παρευρισκόμενοι με μια εμφάνιση quest από ένα συγκρότημα που έχει ταράξει και στιγματίσει όλη την ελληνική μουσική σκηνή. Η έκπληξη αυτή αφορά το μυθικό συγκρότημα των Αντιδραση το οποίο μάλιστα θα εμφανιστεί με την αρχική του σύνθεση.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET