Οzzy σε Ward: «Σταμάτα να παριστάνεις το θύμα»

Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων συνεχίζεται στους Black Sabbath

17/04/2015 @ 10:47
Με προχθεσινή ανακοίνωσή του, ο πρώην ντράμερ των Black Sabbath Bill Ward, ζήτησε τη δημόσια συγγνώμη του Ozzy Osbourne για τα όσα έχει πει για αυτόν.

Μια μέρα μετά, ο Ozzy απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, και, όπως αναμενόταν, δεν ζήτησε συγγνώμη: «Δεν ήθελα αυτή η συζήτηση να γίνει δημόσια, αλλά όσα είπε ο Bill δεν μου άφησαν περιθώριο, παρά να απαντήσω με ειλικρίνεια. Bill, τι στο διάολο είναι αυτά που λες; Δεν μπορώ να πω συγγνώμη για κάτι που ίσως είπα ή σχολίασα για σένα στα Μέσα, όταν ήξερες και εσύ, πως ήσουν χάλια σε φυσική κατάσταση ("you were fucked")».

Ο τραγουδιστής των Sabbath συνεχίζει: «Μαζί με τον Tony και τον Geezer δεν πιστέψαμε πως θα βγάζεις δίωρο σετ μαζί με ένα σόλο και με την κατάσταση του Iommi, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Ο χρόνος δεν είναι στο πλευρό μας. Bill, σταμάτα να θολώνεις τα πράγματα με το υποτιθέμενο συμβόλαιο που δεν μπορείς να υπογράψεις και ας είμαστε ειλικρινείς. Ξέρεις, βαθιά μέσα σου, πως δεν θα μπορούσες να κάνεις έναν δίσκο και μια περιοδεία 16 μηνών»

Καταλήγοντας ο Ozzy, αναφέρει πως δυστυχώς για τον Ward, το ένστικτό του αποδείχτηκε σωστό, καθώς νοσηλεύτηκε πολλές φορές στη διάρκεια του 2013, με την τελευταία να είναι για επέμβαση στο ώμο. «Μόλις αναρρώνεις άρα η περιοδεία μας θα είχε απλά ακυρωθεί. Πως λοιπόν όλα αυτά ήταν δικό μου λάθος; Σταμάτα να παριστάνεις το θύμα και γίνε αληθινός και ειλικρινής στον εαυτό σου και στους οπαδούς μας.
Bill, γνωριζόμαστε τόσα χρόνια, ας σταματήσουμε όλο αυτό πριν ξεφύγει εντελώς. Ο θεός να σε ευλογεί…»
  • SHARE
  • TWEET