Ozzy Osbourne: «Ένα καλό rock ‘n’ roll show είναι καλύτερο από σεξ»

Αποκάλυψε τους τίτλους δύο καινούριων του τραγουδιών

21/11/2014 @ 14:55
Ο Ozzy Osbourne σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στους συνηθισμένους αστέρες της μουσικής βιομηχανίας, και ως εκ τούτου οι σεξουαλικές του συνήθειες είναι αναμενόμενα ιδιαίτερες.

Πριν από μερικούς μήνες κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου των Black Sabbath είχε πει ότι αυνανίζεται για να διασκεδάσει, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, και σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Consequence Of Sound δήλωσε απερίφραστα την προτίμησή του στις συναυλίες αντί του σεξ.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση ξεκίνησε από το πόσο αληθινά (δεν) είναι τα show που δίνουν οι σημερινοί δημοφιλείς καλλιτέχνες, με τον Ozzy να καταλήγει ως εξής: «Τίποτα δεν είναι σαν το live και μια καλή rock ‘n’ roll συναυλία. Είναι ό,τι καλύτερο όταν όλα είναι όπως πρέπει και υπάρχει η κατάλληλη διάθεση. Ένα καλό rock ‘n’ roll show είναι κατά την γνώμη μου καλύτερο από σεξ».

Ο Ozzy αναφέρθηκε ακόμη στην προσωπική του καριέρα, αποκαλύπτοντας μάλιστα τους τίτλους δύο εκ των τριών τραγουδιών που έχει γράψει για τον επόμενό του δίσκο («ένα λέγεται "Crack Cocaine", ένα "Mr. Armageddon" και το άλλο δεν το θυμάμαι»), ενώ επανέλαβε την πρόθεσή του να κάνει έναν ακόμη δίσκο και μια ακόμη περιοδεία με τους Black Sabbath.

  • SHARE
  • TWEET