Όταν ο Lemmy έβγαλε νοκ-άουτ τον Scott Ian

Άσχημη κατάληξη για τον νεαρό τότε κιθαρίστα των Anthrax

22/10/2014 @ 20:13
Την τραυματική εμπειρία που αποκόμισε όταν βρέθηκε να τα πίνει μαζί με τον Lemmy σε ηλικία 21 ετών διηγείται μεταξύ άλλων ο κιθαρίστας των Anthrax, Scott Ian, στο επερχόμενο DVD του με τίτλο "Swearing Words Live in Glasgow".

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ian βρέθηκε σε ένα μπαρ του Λονδίνου όπου βρισκόταν και ο Lemmy, και αποφάσισε να του μιλήσει μιας και ήταν ένας από τους ήρωές του. Μέσα στην αμηχανία του καθώς συστήθηκε στον Lemmy, ζήτησε να πιει ότι έπινε και εκείνος. 

Ο Lemmy παρήγγειλε το κλασικό whiskey με cola, και εκεί άρχισαν τα προβλήματα για τον νεαρό Ian, ο οποίος μέχρι τότε δεν είχε πιει ποτέ του βαριά ποτά. Αποφασισμένος να κάνει καλή εντύπωση στον ήρωά του, έπεισε τον εαυτό του ότι πρέπει να πιει το whiskey σαν άντρας, ξεκίνησε να μιλάει με τον Lemmy για μουσική, τα ποτά συνέχισαν να έρχονται, και το επόμενο πράγμα που θυμάται είναι να ξυπνάει μέσα στον εμετό του.

Το "Swearing Words Live in Glasgow" χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς μέσω διαδικασίας crowd-funding, προέρχεται από την «spoken word» εμφάνιση του Scott Ian στην Γλασκώβη, και πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 13 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Scott Ian, με τίλο "I'm The Man: The Official Story Of Anthrax". Στις σελίδες του βιβλίου ο κιθαρίστας και ηγέτης των Anthrax αναφέρεται μεταξύ άλλων στην σουρεαλιστική συνάντηση με τον Roger Daltrey των The Who, αλλά και τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία της μπάντας.
  • SHARE
  • TWEET