Οριστικά εκτός Black Country Communion o Joe Bonamassa

13/03/2013 @ 12:33
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο PremierGuitar, o Joe Bonamassa αποκάλυψε ότι έχει απομακρυνθεί οριστικά από τους Black Country Communion.

«Η σχέση μου με τους Black Country Communion έχει τελειώσει και θα σας πω το γιατί: Αρχικά το έκανα για τους ίδιους λόγους που έκανα τη μουσική μου με την Beth Hart και το Rock Candy Funk Party - δηλαδή μια δικαιολογία για να παίξω διαφορετική μουσική απ' ό,τι συνηθίζω.»

«Οι πρώτοι δύο δίσκοι ήταν φοβεροί - όταν η Ριταλίνη επιδρά, τότε η διαταραχή ελλειμματικής προσοχής (ADD) σταματά και όλοι συγκεντρωνόμαστε. Πρόκειται για μία εκπληκτική μπάντα στα χνάρια των 70s και ο Glenn είναι ένας φοβερός τραγουδιστής, ένας από τους καλύτερους που έχουν βγει ποτέ. Παρόλα αυτά, η περιοδεία εννέα εβδομάδων που έκανα το 2011 δεν είχε καθόλου πλάκα στο τέλος. Ήταν υπερβολική.»

«Όλα αυτά που λέει ο Glenn στα μέσα, όπου τα ρίχνει όλα πάνω μου, ήταν ο λόγος που η μπάντα σταμάτησε να περιοδεύει και δεν έχει πια μέλλον. Άξαφνα, το όλο εγχείρημα δεν είχε καθόλου πλάκα. Θα ήταν ανήθικο να βγαίνω στη σκηνή και να παριστάνω ότι μου αρέσει.»
  • SHARE
  • TWEET