Όλες οι πληροφορίες για την συναυλία των Eyehategod στην Αθήνα

Εξαντλήθηκαν ήδη τα πρώτα εισιτήρια

05/03/2015 @ 12:35
Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει τους Eyehategod.

Πέμπτη 11 Ιουνίου - Κύτταρο, Αθήνα [fb]
Opening act: Gomgoma
Πόρτες: 21:00 | Έναρξη: 21:30

Πολύ περιορισμένη online προπώληση: 15 ευρώ
(αποκλειστικά στο catchthesoap.eventbrite.com)
Περιορισμένη προπώληση: 18 ευρώ (τα πρώτα 200).
Υπόλοιπο προπώλησης / ταμείο: 22 ευρώ.

Σημεία προπώλησης:
Tickethouse - Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), Αθήνα (τηλ: 210-3608366)
Rhythm Records - Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια (τηλ: 210-3841550)
Gorilla 11 - Θησέως 7, Μαρούσι (τηλ: 210-8069800)
Off The Record - Αγίου Κωνσταντίνου 13, Πειραιάς (τηλ: 210-4190230)
catchthesoap.eventbrite.com
123tickets.gr

Ιεροκήρυκες της παρακμής, αμετανόητοι μουσικοί εξτρεμιστές, underground πρωτοπόροι: με πάνω από 25 χρόνια ταραχώδους ιστορίας, εξακολουθούν να αποτελούν ένα από τα επιδραστικότερα σχήματα της εποχής τους. Οι Eyehategod, από την ίδρυσή τους ως σήμερα, επιφέρουν με τον βιτριολικό τους ήχο απανωτά πλήγματα στην σύγχρονη μουσική πραγματικότητα σημαδεύοντας την ανεπανόρθωτα.

Γεννημένοι το 1988 στην καρδιά του νοτιοαμερικανικού underground, το μουσικό σχήμα πέντε κοντινών φίλων σε μόνιμη κατάσταση έλλειψης νηφαλιότητας, αφουγκράζεται τους ήχους της αμερικάνικης και ευρωπαϊκής ακραίας σκηνής, ενσωματώνοντας, διαλύοντας και ξανασυναρμολογώντας τους μέσα από το προσωπικό τους φίλτρο. Το αποτέλεσμα ήταν αναπάντεχο: τα nihilistic blues των Eyehategod επιτέθηκαν στους ανυποψίαστους ακροατές με hardcore ένταση και doom βαρύτητα, ποτίζοντας τα κακοποιημένα Sabbath-tributes τους σε ακραίες εντάσεις και παραμόρφωση, σκισμένα ουρλιαχτά και τόνους feedback. Ο τοξικός τους ήχος και attitude θα πάρει την τελική του μορφή στις σκηνές της Νέας Ορλεάνης και θα αναπτυχθεί σε μια εμβληματική δισκογραφία τεσσάρων full lengths και αναρίθμητων EP και split κυκλοφοριών, που ως τις αρχές των '00s αποτέλεσαν τόσο το blueprint του NOLA ήχου όσο και του συνόλου των σύγχρονων εκφράσεων του ακραίου doom/sludge ήχου παγκοσμίως.

14 ολόκληρα χρόνια μετά το "Confederacy Of Ruined Lives" και μέσα από πολλές προσωπικές περιπέτειες και αντιξοότητες, οι Eyehategod κυκλοφορούν αισίως το ομώνυμο περσινό full length τους ("Eyehategod", Housecore/Century Media), έναν δίσκο που δικαιωματικά αναγνωρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες sludge/doom/heavy κυκλοφορίες του 2014, αποδεικνύοντας περίτρανα πως παραμένουν το σημαντικότερο συγκρότημα στον ήχο που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Στις 11 Ιουνίου, οι εμβληματικοί NOLA sludgers επιστρέφουν θριαμβευτικά στα ελληνικά εδάφη για μια ακόμη διακήρυξη του μισανθρωπικού τους μανιφέστο.

Links:
eyehategod.ee | Eyehategod @ facebook | Eyehategod @ youtube | Eyehategod @ Twitter
Gomgoma @ facebook | Gomgoma @ blogspot
CTSprods.com | kyttarolive.gr

"Medicine Noose" (official video)
"Sisterfucker pt.1", "Blank" and "Shop Lift" (live 1996)

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET