Όλες οι λεπτομέρειες του ακουστικού album των Pain Of Salvation

Αγαπημένα κομμάτια, δύο διασκευές και ένα καινούριο τραγούδι

02/10/2014 @ 17:54
Μετά από αρκετή αναμονή, ανακοινώθηκε και επίσημα η επικείμενη κυκλοφορία του ακουστικού άλμπουμ των Pain Of Salvation. Ο τίτλος του θα είναι "Falling Home" και ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 10η Νοεμβρίου.

Εκτός από παλιότερα και αγαπημένα κομμάτια, στο "Falling Home" θα περιλαμβάνονται ακόμη δύο διασκευές, στο "Holy Diver" των Dio και το "Perfect Day" του Lou Reed, καθώς και το ολοκαίνουριο, ομώνυμο του δίσκου. 

Το "Falling Home" θα διατεθεί μέσω της InsideOutMusic σε jewel case CD, ψηφιακή μορφή, περιορισμένης έκδοσης digipak CD με επιπλέον artwork και δύο ακόμη κομμάτια ("She Likes To Hide" και "King Of Loss"), καθώς και σε περιορισμένης έκδοσης gatefold βινύλιο 180 γραμμαρίων. 

Σε σχετικά νέα, η InsideOutMusic εξέδωσε πρόσφατα για πρώτη φορά σε βινύλιο τα κλασικά άλμπουμ του συγκροτήματος, "The Perfect Element Part I" (2000) και "Remedy Lane" (2002), ενώ το τελευταίο άλμπουμ "Road Salt Two" που κυκλοφόρησε το 2011 κατάφερε να μπει στα charts τεσσάρων ευρωπαϊκών χωρών. 

Οι Pain Of Salvation πρόκειται να συμμετάσχουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο ProgPower Europe, όπου την πρώτη ημέρα θα παίξουν ένα επιπλέον 70λεπτο set αποτελούμενο από παλιά κομμάτια, ενώ η headline εμφάνισή τους την Κυριακή θα είναι αφιερωμένη στο "Remedy Lane".

"Falling Home" track listing:

1. Stress
2. Linoleum
3. To The Shoreline
4. Holy Diver
5. 1979
6. Chain Sling
7. Perfect Day
8. Mrs. Modern Mother Mary
9. Flame To The Moth
10. Spitfall
11. Falling Home

Pain Of Salvation - Falling Home
  • SHARE
  • TWEET