Όλες οι λεπτομέρειες της νέας δουλειάς του Neal Morse

Φθινοπωρινά τραγούδια από το καλοκαίρι

28/05/2014 @ 10:59
"Songs From November" θα ονομάζεται ο νέος προσωπικός δίσκος του Neal Morse, με την κυκλοφορία του να είναι προγραμματισμένη για τις 18 Αυγούστου μέσω της InsideOut Music.

Αρωγοί στην νέα προσπάθεια του Morse υπήρξαν οι Chris Carmichael και Jim Hoke, καθώς και οι αδελφές McCrary, ενώ το χαρακτηριστικό ύφος τραγουδιστή / τραγουδοποιού είναι παρόμοιο με εκείνο του άλμπουμ "It's Not Too Late".

Τα έντεκα συνολικά κομμάτια που θα περιλαμβάνει το "Songs From November" προέρχεται από είκοσι και πλέον τραγούδια που γράφτηκαν κατά κύριο λόγο τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ κάποια προέρχονται από το πλούσιο αρχείο του καλλιτέχνη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Neal Morse εμφανίστηκε ζωντανά στη χώρα μας για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ τους πρώτους μήνες του 2014 ήταν αφιερωμένος στου Transatlantic που κυκλοφόρησαν στα τέλη Ιανουαρίου το νέο τους άλμπουμ, "Kaleidoscope".

Στις σελίδες του Rocking.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό δισκογραφίας του Morse, ο οποίος περιλαμβάνει φυσικά εκτός από προσωπικά άλμπουμ, δουλειές των Spock’s Beard και Transatlantic.

"Songs From November" track listing:

01. Heaven Smiled
02. Whatever Days
03. Flowers In A Vase
04. Love Shot An Arrow
05. Song For The Free
06. Tell Me Annabelle
07. My Time Of Dying
08. When Things Slow Down
09. Daddy's Daughter
10. Wear The Chains
11. The Way Of Love

  • SHARE
  • TWEET