Οι Wishbone Ash (του Andy Powell) κυκλοφορούν νέο album

23/11/2011 @ 11:24
Μετά από πάνω από 20 studio άλμπουμ, που κυκλοφόρησαν μέσα σε 42 χρόνια καριέρας, οι Wishbone Ash δηλώνουν ακόμη «δυνατοί» και έχουν καινούργια τραγούδια για να το αποδείξουν.

Το "Elegant Stealth" θα είναι ο νέος δίσκος της μπάντας, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να γίνει διαθέσιμος στις αγορές στις 25 Νοεμβρίου, προσφέροντας 11 νέα κομμάτια από ένα από τα πιο ιστορικά βρετανικά rock συγκροτήματα.

Σημειώνουμε εδώ ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει από την «έκδοση» των Wishbone Ash με τον Andy Powell στη σύνθεση του group και όχι από τους Martin Turner's Wishbone Ash, τους οποίους είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ζωντανά και στη χώρα μας, τόσο τον περασμένο Μάρτιο, όσο και το 2008.

Οι Wishbone Ash δημιουργήθηκαν το 1969, εισάγοντας για πρώτη φορά τον ήχο της twin guitar, που μετά υιοθετήθηκε από πολλούς rock και metal καλλιτέχνες.

Το "Elegant Stealth" έρχεται μετά από μία πολύ ενεργή περίοδο, με συνεχείς περιοδείες, από τον κιθαρίστα-τραγουδιστή Andy Powell, τον κιθαρίστα Muddy Manninen, τον μπασίστα Bob Skeat και τον drummer Joseph Crabtree.

  • SHARE
  • TWEET